Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά! Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Ένα μπουκέτο από τις πιο όμορφες κυρίες της ελληνικής showbiz, είπαν το ναι στην πρόσκληση του γνωστού hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά και θα κοσμήσουν το Ημερολόγιο του 2017.

Το Calendar, του Τρύφωνα Σαμαρά έχει γίνει πλέον θεσμός στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και κάθε χρόνο είναι και περισσότερο εντυπωσιακό. Φέτος θα δούμε στις σελίδες του την Νάντια Μπουλέ, την Τόνια Σωτηροπούλου, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Καινούργιου!

Το TLIFE, βρέθηκε στην προετοιμασία και την φωτογράφισης της Κατερίνας και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Εκτός από τον Τρύφωνα που έφτιαξε υπέροχα τα μαλλιά της παρουσιάστριας το μακιγιάζ έκανε ο Φρέντυ Καλομπράτσο, το slyling ο Ηλίας Μιχαλόλιας, τη φωτογράφιση ο Δημήτρης Σκουλός,ενώ χορηγός του ημερολογίου είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης.


Ο Τρύφωνας παρά την κούραση και την πολύωρη προετοιμασία κατάφερε ένα υπέροχο αποτέλεσμα το οποίο θα μπορέσεις να απολαύσεις ολοκληρωμένο σε λίγες μέρες! Προς το παρόν δες τις αποκλειστικές bacstage φωτογραφίες και τα βίντεο


Πήγαινε στο τέλος του κειμένου για να δεις το βίντεο!


Δες και τις φωτογραφίες που ανάρτησε η παρουσιάστρια στο Instagram stories εκείνη τη μέρα

Read More

And More