Η Mαρία Κωνσταντάκη στο TLIFE: Αποκαλύπτει αν την έχουν απατήσει και αν ζηλεύει! Το θέατρο και οι “Συμμαθητές”! VIDEO

Είναι ταλαντούχα και έχει χιούμορ εκπληκτικό και απολαυστικό! Η Μαρία Κωνσταντάκη, μπορεί να πέρασε στο πανεπιστήμιο αλλά παράλληλα έσπευσε στην δραματική σχολή για σπουδές και όπως αποδείχθηκε, έπραξε πολύ σωστά! Η πρώτη της ταινία ήταν το 1999 “Η θηλυκή εταιρεία” ενώ την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha, “Yπέροχα πλάσματα”! Από τότε την απολαμβάνουμε στο θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο! Φέτος “ενσωματώθηκε” στην παρέα των “Συμμαθητών” στον ΑNt1 με απόλυτη επιτυχία, αφού η Τάρα, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών!

Η Μαρία, που τη συναντήσαμε με τους υπόλοιπους… “Συμμαθητές” στα studios Finos Film είναι αυτό που λέμε με την πρώτη ματιά η χαρά της ζωής! Με έμφυτο χιούμορ πείραζε τους συναδέλφους της στο πλατό και στα καμαρίνια και με το που είδε να “παλεύουμε” με την κάμερά μας λίγο πριν τη συνέντευξη, έσπευσε αμέσως να μας βοηθήσει και να… διορθώσει την κατάσταση!

Η αγαπημένη ηθοποιός, μας μίλησε χωρίς φοβο και πάθος για τα ελαττώματά της αλλά και για το αν έχει απατήσει αλλά και για τον αν έχει συγχωρήσει την απιστία!

Ναι ναι είναι μια συνέντευξη που θα μάθεις πολλά για τη Μαρία αλλά και θα γελάσεις με την καρδιά σου! Δες το βίντεο

Είσαι νέα…. στους συμμαθητές … σ αρέσει η παρέα τους; Πάρα πολύ! Είχα την φοβερή τύχη να μπω στην τρίτη χρόνια που είναι ένα κλίμα ήδη φτιαγμένο. Στην αρχή είχα πάρα πολύ άγχος γιατί φοβόμουν μήπως δεν ταιριάξω, αλλά τους περισσότερους τους ήξερα. Είναι πολύ ωραία γιατί εγώ αισθάνομαι σαν να είμαι σε πενταήμερη. Εν τω μεταξύ, επειδή υπάρχουν τρία συνεργεία υπάρχει ένα αλαλούμ γιατί μπορεί να είσαι σε δυο συνεργεία την ιδία μέρα, αλλά έμενα μου δίνει λιγάκι την αίσθηση της πενταήμερης.

Είσαι και στην ζωή σου έτσι με το κάρμα; Κοιτάς αύρες ή δεν έχεις καμία σχέση με την Τάρα;
Πιστεύω στις ενέργειες, πιστεύω δηλαδή ότι όταν σκέφτεσαι θετικά ή αρνητικά προκαλείς και πράγματα. Δηλαδή ότι τα λόγια έχουν δύναμη. Δεν είμαι τόσο πολύ όσο η Τάρα όμως σε καμία περίπτωση γιατί η Τάρα είναι επαγγελματίας(γέλια). Αλλά έχω την υποψία ότι έχω επηρεαστεί λιγάκι από τον ρόλο.
Πες μας για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζεις φέτος.
Δευτέρα-Τρίτη στο θέατρο Αποθήκη μέχρι 4 Απριλίου. Είμαι με την Γιούλη Κασκαφιδά και την Δανάη Μπάρκα. Αυτό είναι μια μαύρη κωμωδία. Έχουμε πολύ ωραία χημεία, αλλά το πιο ωραίο νομίζω είναι η υπόθεση του έργου όπου έχουμε ένα φέρετρο, τρεις γυναίκες (ερωμένες) και πόσους εραστές; Τι γίνεται με αυτό το φέρετρο;
Έχουμε και άλλη μια παράσταση, το “Για Όνομα”…
Εκεί είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί όταν πας την δεύτερη χρόνια με την Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Αντώνη Λιουδάρο και Φάνη Μουρατίδη (σκηνοθεσία Μαρκουλάκη). Την δεύτερη χρόνια έχεις λίγο πιο πολύ άγχος γιατί έχει κυκλοφορήσει μια φήμη της παράστασης και λες: «Θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών;» Δηλαδή την πρώτη χρόνια είσαι πιο αγχωμένος για το αποτέλεσμα που θα έχει η παράσταση. Την δεύτερη χρόνια είσαι ακόμα πιο αγχωμένος. Νομίζω ότι αυτήν την χρόνια κερδίσαμε το στοίχημα γιατί τα πήγαμε καλυτέρα από πέρυσι.
Πες μας ένα ελάττωμα σου και ένα προτέρημα σου.
Το ελάττωμα μου, δεν ξέρω αν φαίνεται, είναι πως είμαι λίγο νευρωτική. Το προτέρημα μου είναι ότι είμαι πολύ πιστή και πολύ συνεπής. Όχι πιστή από την άποψη της σχέσης. Μπορεί να έχω ρίξει κέρατο, αλλά αυτό δεν θα το αποκαλύψω. Πιστή εννοώ όταν δεσμεύομαι με έναν άνθρωπο και δεν εννοώ ερωτικά μόνο, είμαι πιστή, είτε φιλική, είτε επαγγελματική είναι αυτή η σχέση.
Είσαι ζηλιάρα;
Είμαι ζηλιάρα. Βεβαία αν μου δίνει ο άλλος δικαίωμα ζηλεύω, αλλά αν δεν μου δίνει ο άλλος δικαίωμα δεν είμαι και τρελή. Ε!;
Τι έχεις κάνει από ..έρωτα και ζήλια; Έχεις παρακολουθήσει κάποιον;
Δεν έχω παρακολουθήσει, αλλά έχω ψάξει κινητό. Εντάξει το κινητό είναι και λίγο εύκολο. Ή μπορεί ο άλλος να ξέχασε τον υπολογιστή του ανοικτό ακριβώς πάνω στην συγκεκριμένη σελίδα. Ε θα μπεις, τι να κάνεις; Ας πρόσεχε!
Έχει τύχει να δεις κάτι που δεν θα ήθελες;
Όχι, αλλά έχει τύχει μετά από καιρό να μάθω κάτι που δεν ήθελα.
Χωρίζεις ή δίνεις δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου αν κάτι… δεν σου αρέσει;
Αυτή την κουβέντα την πιάνουμε με τις υπόλοιπες όταν έχουμε πολύ ώρα αναμονή. Ήμουν τυχερή γιατί το έμαθα μετά από τον χωρισμό όποτε δεν είχα κληθεί καν πάρω κάποια απόφαση. Ε τώρα τι να πω; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογενείες, πόσο μάλλον σε εμάς που δεν είμαστε και από τις καλύτερες.(γέλια)
Τι όνειρα έχεις για τη δουλειά σου;
Για την δουλειά μου έχω όνειρο να κάνω καλές συνεργασίες. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό στην δουλειά που κάνουμε να περνάμε καλά γιατί αλλιώς μας βγαίνουν νευρά και θα σου βγουν αυτά τα νευρά και στην ζωή σου. Εννοείται ότι με ενδιαφέρουν και οι ρόλοι γιατί έχει τύχει και μου έχουν προτείνει έναν πολύ πρωταγωνιστικό ρόλο στον οποίο είπα όχι γιατί δεν με έπειθε η ομάδα γιατί πιστεύω πολύ πως η δουλειά μας είναι ομαδική οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα εγώ να είμαι καταπληκτική και η υπόλοιπη ομάδα να μην είναι καλή.

Read More

And More