Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο TLIFE: Η ζωή με την μπέμπα της στο σπίτι και η αδιακρισία που δεν θα ξαναέκανε ποτέ! Βίντεο

Είναι όμορφη ειλικρινής και δεν… μασάει τα λόγια της! Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και φυσικά είναι ροκ! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έχει κερδίσει τον κόσμο ως Κρίστυ στους συμμαθητές και η επιτυχία της είναι σίγουρη σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνει! Εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της! Αυτόν της μητέρας! Όπως λέει στο TLIFE, η μπέμπα που απέκτησε με τον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάρντο δεν άλλαξε τη ζωή της, απλά την ολοκλήρωσε!

Τη συναντήσαμε στα πλατό των συμμαθητών και όταν τη ρωτήσαμε για την μπέμπα της το πρόσωπό της έλαμψε ακόμα περισσότερα και νιώσαμε ότι… γεννήθηκε για να είναι μανούλα!


Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στο TLIFE, ότι παρά τις πολλές ώρες γυρισμάτων για τους “Συμμαθητές” προσπαθεί όσο μπορεί να περνάει πολλές ώρες την ημέρα μαζί της, κοιμάται μαζί της και συνεχίζει να την θηλάζει! Αποκαλύπτει όμως αν θα έκανε για χάρη του έρωτα μια… “κατινιά” όπως η Κρίστυ, η ηρωίδα που ενσαρκώνει στο σήριαλ!

H Πηνελόπη εκτός από ηθοποιός είναι όπως ίσως θα ξέρεις ήδη και τραγουδίστραι και τραγουδάει live με την μπάντα της!

Περνάς καλά στου συμμαθητές;

Είναι πολύ όμορφα είναι μια συνεργασία πολύ αγαπημένη. Νομίζω ότι όταν τελειώσει θα μας λείψει πολύ. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλεία. Είναι δύσκολο να συντονίσεις 25 ηθοποιούς και τρία συνεργεία. Είναι ένα BIG BROTHER με πολύ παρασκήνιο. Ο Βασίλης ο Θωμόπουλος είναι ένας μαέστρος που τα συντονίζει όλα αυτά. Είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε αυτή την δουλεία με πολύ αγάπη και συνέπεια και για αυτό φαίνεται άρτιο. Δεν ξέρω αν θα πάει την επομένη χρόνια, αλλά νομίζω ότι έχουμε αρκετά επεισόδια για να κάνουμε μια πρώτη σεζόν.
Θα έκανες ποτέ στην ζωή σου κάποια κατινιά, όπως έκανες ως Κρίστυ με το Φραγκίσκο στο σήριαλ;
Όταν ήμουν πιο μικρή είχα ψάξει κινητό και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Νομίζω ό,τι είναι να φάνει, θα φανερωθεί ούτως η άλλως. Το να τρυπώσει στα προσωπικά ενός ανθρώπου, όσο δικός σου και να είναι, δεν είναι σωστό. Επίσης αν ψάξεις θα βρεις κάτι. Το όποιο θα μπορεί να εξηγηθεί. Δεν είναι απαραίτητα κακό μπορεί εσύ να το παρεξηγήσεις, μπορεί μια παλιά φίλη, ένα μήνυμα από παλιά, μπορεί με μια γυναίκα να έχει μια οικειότητα που εσύ δεν έχεις γνωρίσει.

Πόσο άλλαξε την ζωή σου το μωρό;
Δεν άλλαξε, ολοκληρώθηκε. Δηλαδή ήμουν σε μια διαδικασία που ήθελα πολύ, άρα ήμουν συνειδητοποιημένη για το τι θα συμβεί. Άρα ήταν μια εξέλιξη και όχι μια αλλαγή. Ήξερα ότι με περιμένει κάτι το όποιο δεν γνώριζα και πλέον είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ό,τι ήθελα στην ζωή μου το έχω. Δεν μου λείπει τίποτα.
Δες το βίντεο με τη συνέντευξης της Πηνελόπης στο TLIFE

Η μικρή σε ποιον χαμογελάσει ποιο πολύ; Σε εσένα η στον μπαμπά;
Η μικρή είναι ένα πολύ χαμογελαστό μωρό, χαμογελάει σε όλο τον κόσμο.
Είναι ήσυχη;
Ήσυχο παΐδι δεν το λες. Δεν κάνει υστερίες, ούτε ξύπνιοι την νύχτα να κάνει χαμό, αλλά δεν την αφήνω και εγώ. Κοιμάμαι μαζί της, είμαι πολύ δίπλα της. Θηλάζουμε ακόμα.

Νιώθεις τύψεις όταν είσαι μακριά της;
Τύψεις δεν νιώθω γιατί δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς να δουλεύουμε. Είμαστε σε μια χώρα αυτή την στιγμή που είναι απαγορευτικό να μην δουλεύει κάποιος. Όποτε νιώθω μεγάλη χαρά που μπορώ να της προσφέρω πράγματα και να μην της λείπει τίποτα. Μου λένε οι φίλοι μου ότι δεν έχω πάει να δω μια παράσταση. Δεν θέλω γιατί θέλω να κάτσω με το παιδί. Πάντα η μισή μου μέρα είναι δική της.

Έχεις κάποιο στόχο; Κάποιο όνειρο;
Βεβαίως, αλλά αυτά δεν τα μοιράζομαι ποτέ με τον κόσμο γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνουν τα όνειρα σου. Μπορεί να είναι πολύ μεγάλα και εγώ έχω μεγάλα όνειρα.

Read More

And More