Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.03.2016 | 10:15
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Η Χριστίνα Παππά και ο Τρύφωνας Σαμαράς αγνώριστοι σε φωτορομάντζο, 30 χρόνια πριν! Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Παππά και ο Τρύφωνας Σαμαράς αγνώριστοι σε φωτορομάντζο, 30 χρόνια πριν! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Εκείνη ήταν 15 και εκείνος 17 και πραγματικά είναι αγνώριστοι! Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χριστίνα Παππά οι οποίοι 30 χρόνια πριν πρωταγωνιστούσαν σε φωτογρομάντζο του περιοδικού ΝΤΟΜΙΝΟ!

Τα φωτορομάντζα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό τη δεκαετία του '60 και του '70 και το περιοδικό έκανε διαγωνισμό για να βρει νέα όμορφα πρόσωπα να παίξουν στα φωτορομάντζα του. Σε αυτό το διαγωνισμό λοιπόν είχε λάβει μέρος τότε η πανέμορφη 15χρονη Χριστίνα Παππά και ο 17χρονος Τρύφωνας Σαμαράς. Για την ιστορία μάλιστα να πούμε ότι η Χριστίνα είχε έρθει πρώτη και ο Τρύφωνας τρίτος!


Το ΝΤΟΜΙΝΟ, μαζί με τον ΡΟΜΑΝΤΖΟ το ΦΑΝΤΑΖΙΟ και τον ΘΗΣΑΥΡΟ, ήταν από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του 60 και του 70.Ήταν περιοδικό ποικίλης ύλης αλλά περισσότερο γνωστό για τα φωτορομάντζα του! Οι ιστορίες μάλιστα ήταν σε συνέχειες και οι κυρίες έτρεχαν κάθε βδομάδα να το αγοράσουν για να διαβάσουν τη συνέχεια της ιστορίας!


Το TLIFE, εξασφάλισε φωτογραφίες από το φωτορομάντζο με τίτλο Επικίνδυνοι Έρωτες και πρωταγωνιστές τη Χριστίνα Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10