Η αδερφή του Αντρέα Λέοντα εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά με τη φωνή της! Βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να πάει το X Factor ένα βήμα πιο πέρα. Απέδειξε ότι αυτά που λέει στα live τα κάνει και πράξη και το έκανε με τον πιο άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο. Μοιράστηκε τη σκηνή του Esate Seaside @ Ακρωτήρι με ένα από τα ταλέντα που αποχώρισαν από το show.

Αυτό που τονίζει ο Σάκης σε κάθε live του παγκοσμίως επιτυχημένου μουσικού show, που φέτος βλέπουμε τον 4ο κύκλο του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, είναι ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Ο ίδιος έδωσε μία στον Πιλάτο Κουνατίδη και τον πήρε μαζί του στο summer club όπου παρουσιάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα hot υπερθέαμα.

Ο Πιλάτος έκανε το ντεμπούτο του αυτή την Παρασκευή και φυσικά ανάμεσα στους θαμώνες που κατέκλυσαν για ακόμα μία φορά το αγαπημένο στέκι του Αγίου Κοσμά ήταν και οι συμπαίκτες του από το X Factor.

Μετά την εμφάνιση του Πιλάτου, που καταχειροκροτήθηκε, στη σκηνή ανέβηκαν αυθόρμητα οι Stereo Soul, η Νωαίνα και ο Αντρέας Λέοντας.

Ο Σάκης τους υποδέχτηκε και τους άφησε γεναιόδωρα το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν. Αυτή όμως που τον εντυπωσίασε πραγματικά ήταν η αδερφή του Αντρέα που ανέβηκε λίγα λεπτά αργότερα στο stage.

Η εκπληκτική φωνή της Ελένης, όπως διαπιστώνεις και στο αποκλειστικό βίντεο του TLIFE, δύσκολα θα μπορούσε να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Και ο Σάκης έχει αποδείξει ότι αγαπάει τους νέους καλλιτέχνες και στηρίζει κάθε προσπάθεια. Δεν δίστασε στο τέλος μάλιστα να της προτείνει να είναι στο επόμενο X Factor.

Κάπως έτσι το stage του καλοκαιρινού club μετατράπηκε σε live του X Factor και ο Σάκης ανέλαβε για ακόμα μία φορά τον ρόλο του οικοδεσπότη. Ενός οικοδεσπότη που είναι έτοιμος να χειριστεί ανατροπές και “εκπλήξεις”, που δίνει χώρο και αναδεικνύει τους άλλους αφήνοντας όμως έντονα το στίγμα του. Αυτό που κάνει και στο Γήπεδο του Γαλατσιού κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Read More

And More