Καλομοίρα: Διασκέδασε με την Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama στην Washington! Φωτογραφίες

Στο κατάμεστο Sheraton Tyson Corner βρέθηκε η Καλομοίρα το βράδυ του Σαββάτου και διασκέδασε με τις επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου και των Onirama. Η τραγουδίστρια, που πέρασε πρόσφατα μία περιπέτεια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της, τίμησε με την παρουσία της τους Έλληνες καλλιτέχνες μαζί με πολλούς ακόμα ομογενείς αλλά και Αμερικάνους!

Την Καλομοίρα συνόδευσε φυσικά ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, ενώ στην παρέα τους ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου που ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για να είναι κοντά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Washington ήταν ο πρώτος σταθμός του tour της Έλλης Κοκκίνου και των Onirama και η υποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή!


(Δες εδώ περισσότερα video)

Ο ενθουσιασμός του κοινού έδωσε μεγάλη ενέργεια και στους τραγουδιστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεχίσουν τα εκρηκτικά live (όπως έκαναν και το καλοκαίρι στο Cabaret @ Romeo) με επόμενο σταθμό το Melrose Ballroom την Παρασκευή και το Σάββατο.

Η Έλλη και το δυναμικό συγκρότημα έχουν φτάσει ήδη στη Νέα Υόρκη και δεν σταματούν να δίνουν συνεντεύξεις και να πραγματοποιούν επισκέψεις σε σχολεία και κομβικά σημεία.

Χαρακτηριστική είναι η επίσκεψη στο St Demetrios Greek Orthodox Cathedral όπου δέχτηκαν την αυθεντική αγάπη των παιδιών και το χάρηκαν πολύ και οι ίδιοι!

Elli Kokkinou-Onirama

Posted by Melrose Ballroom on Monday, 21 September 2015

Read More

And More