Λίλα Σταμπούλογλου: Όλα όσα δεν ξέρεις για το κορίτσι της Tatiana Live και ο γάμος της με τον Σίλα Σεραφείμ!

Σίγουρα θα έχεις προσέξει στην εκπομπή Tatiana Live, το κορίτσι με τους διαφορετικούς καθημερινούς ρόλους που μας προσφέρει γέλιο και στο τέλος μας λέει εναλλακτικά και τον καιρό! Πρόκειται για την Λίλα Σταμπούλογλου ή αλλιώς Λίλα Τρου Στόρι όπως θα την βρεις στο youtube.

H Λίλα σπούδασε ιστορία-αρχαιολογία, αλλά την κέρδισε η κωμωδία και απέκτησε το δικό της ιντερνετικό show Τρου Στόρι που επίσης την βλέπουμε σε διάφορους ρόλους. Όταν κάνει break από τα γυρίσματα, μεταφέρει το χιούμορ της και στο Twitter, που θα την βρεις ως @lilasta.

Πάρε μια γεύση από επεισόδιο που γυρίστηκε όσο ήταν έγκυος

Και μετά την γέννηση του μικρού

Aυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι πως η κωμική ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Σίλα Σεραφείμ. Οι δυο τους έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο (αν κι ο Σίλας ισχυρίζεται πως απλά έβαλε κάποιες υπογραφές και όχι ότι παντρεύτηκε) και πριν από κάποιους μήνες απέκτησαν κι ένα αγοράκι.

Αν και συνεργάζονται μεταξύ τους, οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν για την κοινή προσωπική τους ζωή και κρατούν χαμηλό προφίλ. Το σίγουρο είναι ότι ταιριάζουν πολύ!

Read More

And More