Μαριάντα Πιερίδη: Σου αποκαλύπτουμε την τούρτα του γάμου της! [pics]

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα ανέβουν τα σκαλιά της την Κυριακή. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν μία απόφαση που δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να παρθεί και σίγουρα ούτε και για να οργανωθεί. Ο γνωστός σεφ έκανε πρόταση στην αγαπημένη με ένα απλό και γλυκό τρόπο και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν αμέσως.

Κάθε λεπτομέρεια του γάμου έχει την σφραγίδα της μέλλουσας νύφης. Η Μαριάντα Πιερίδη χάρηκε ιδιαίτερα όλη τη διαδικασία, όπως εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE, καθώς φρόντισε να μην την αγχώσει τίποτα. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που της εξασφαλίζει και η σχέση και η ζωή της με τον σύντροφό της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα είπε στο TLIFE η Μαριάντα Πιερίδη για το γάμο της

Το TLIFE τη συνάντησε την ημέρα που διάλεξε τη γαμήλια τούρτα! Το καθιερωμένο γλυκό που κόβει το ζευγάρι κατά την άφιξή του στη δεξίωση και που γεύονται στη συνέχεια οι καλεσμένοι. Η Μαριάντα απευθύνθηκε για την τούρτα του γάμου της στην food blogger Bakergirl

Οι δυο τους αποφάσισαν για τη γεύση και την εμφάνισή της. Η Μαριάντα έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο food styling αφού πλέον στο πλευρό του Δημήτρη έχει μάθει πολλά μυστικά!


Read More

And More