Μυρτώ Κάζη – Τάσος Μπίθας: Όλα όσα έγιναν στην παραμυθένια βάπτιση της κόρης τους, μια μέρα πριν από τον γάμο τους!

Ένα πραγμτικό οικογενειακό και ρομαντικό φεστιβάλ έστησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη, με τον σύζυγό της Τάσο Μπίθα. Το #bithasfamilyfestival λοιπόν, δεν ξεκίνησε από τον μαγικό γάμο του ζευγαριού, αλλά από την βάπτιση της κόρης του, που έγινε μια μέρα πριν.

Και το όνομα αυτής… Ιριάνα. Και οι δυο γιαγιάδες, Ειρήνη και Άννα άκουσαν τ’ όνομά τους και το πάρτι… ξεκίνησε! Η Ιριάνα βαπτίστηκε από την κολλητή της μαμάς της Μαρίνα Δημοπούλου, που γνωρίζονται από τα τρία τους χρόνια και ο κολλητός του μπαμπά της, Φίλιππος Προύντζος, που γνωρίζονται από την εποχή που σπούδαζαν μαζί στη Βοστώνη .

Το θέμα της βάπτισης ήταν το γεωμετρικό διαμάντι, σε χρωματισμούς ροζ και το λιλά! Πραγματοποιήθηκε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, από τον πατέρα Γρηγόρη Νανακούδη, ο οποίος είναι η συμπάθεια των Σπετσών. Η Ιριάνα φόρεσε ένα boho φορεματάκι και κορδέλα στα μαλλιά. Καλεσμένοι υπήρξαν μόνο 30 φίλοι και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο Ποσειδώνιο με θέα την θάλασσα.

Κάθε καλεσμένος πήρε από ένα κολιέ σε σχήμα διαμαντάκι από τις Πριγκιπώ και ένα μαξιλαράκι σε σχήμα του γράμματος Ι, το αρχικό δηλαδή του ονόματος της Ίριανας. Αμέσως μετά έγινε και το prewedding party με όλους πλέον τους καλεσμένους του γάμου που είχαν φτάσει στις όμορφες Σπέτσες από την Αθήνα! Την επόμενη ημέρα οι γονείς του Οδυσσέα και της Ιριάνας, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σ’ ένα ρομαντικό μυστήριο που οι καλεσμένοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που επιμελήθηκε η Αrte Cinematica

Read More

And More