Ναταλία Γερμανού: Το TLIFE στο γραφείο της, λίγο πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Είναι… παλιά καραβάνα στο Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού και έχει αποδείξει ότι το πρωί της πάει! Επιτέλους… έρχεται Σαββατοκύριακο και τόσο η Ναταλία όσο και οι συνεργάτες της, δουλεύουν πυρετωδώς για να μας κρατήσουν το πρωινό του Σαββατοκύριακου, κολλημένους στην τηλεόραση!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα αφού πάντα μια ιδέα της τελευταίας στιγμής θα κάνει την έκπληξη και η Ναταλία που είναι στην καλύτερη φάση της είναι έτοιμη (και ακόμα μελαχρινή) να μας παρουσιάσει μια εκπομπή όπως μόνο εκείνη ξέρει.

“Επιτέλους Σαββατοκύριακο” ο τίτλος της εκπομπής και το Ναταλάκι δεν θα είναι μόνο του! Θα έχει εκλεκτή παρέα και δυνατούς συμμάχους, τόσο στο πλατό όσο και πίσω από τις κάμερες.

Στην παρέα της Ναταλίας θα είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που πέρσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο “Νamaste” η μεγάλη κυρία του κοσμικού ρεπορτάζ Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Ένεζλη, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Μανίκας. Από το πλευρό της Ναταλίας φυσικά δεν φεύγει ποτέ ο Βασίλης Δρυμούσης που έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να… γοητεύει! Tην αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Δέσποινα Γρηγοροπούλου και βοηθός αρχισυντάκτη είναι ο Βασίλης Δρυμούσης!

Το TLIFE, χτύπησε την πόρτα της εκπομπής και απαθανάτισε αποκλειστικά τη Ναταλία με τους συνεργάτες της εν ώρα εργασίας και δημιουργίας! Η Ναταλία μάλιστα – που όπως βλέπεις είναι κούκλα και χωρίς μακιγιάζ – έχει ήδη μπει σε φθινοπωρινό mood!

Read More

And More