Ντίνα Νικολάου: Η έκπληξη των δυο γιων της που την έκανε να κλάψει! [pics,vid]

Μπορεί χθες η γνωστή chef Ντίνα Νικολάου να είχε τα γενέθλιά της αλλά δεν σταμάτησε να δουλεύει! Η αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και παρέδωσε στους μαθητές της μαθήματα μαγειρικής και γεύσης!

Η Ντίνα παρουσίασε βήμα βήμα ένα μενού (τη συνταγή του οποίου θα σου παρουσιάσουμε σύντομα στο TLIFE) στους παρευρισκόμενους και μετά όλοι γεύτηκαν τις νοστιμιές που ετοίμασε.

Το TLIFE, βρέθηκε στο Yolenis και παρακολούθησε το νόστιμο μάθημα της Ντίνας. Φυσικά δεν έλειψε το κεράκι πάνω στο γλυκό που έφτιαξε και φυσικά το happy birthday που της το τραγούδησε η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία επίσης παρακολούθησε το μάθημα της Ντίνας!


Το TLIFE, συνάντησε τους δυο γιους της Ντίνας οι οποίοι σπουδάζουν στο Παρίσι ο ένας αρχιτεκτονική και ο άλλος οικονομικά και μιλώντας μαζί τους, μας αποκάλυψαν ότι ήρθαν χθες βράδυ από το Παρίσι μόνο και μόνο για τα γενέθλια της μητέρας τους, χωρίς εκείνη να ξέρει απολύτως τίποτα.

Την απίστευτη έκπληξη μας περιέγραψε και η ίδια η Ντίνα λέγοντας: Χθες το βράδυ που είχα βάλει τις πιτζάμες μου και ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ άκουσα ένα περίεργο ήχο στο σαλόνι και νόμιζα ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι. Πηγαίνοντας διστακτικά στο σαλόνι με περίμενε η καλύτερη έκπληξη της ζωής μου! Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά μου οι δυο γιοι μου μαζί με φίλους τους μουσικούς και μου τραγούδησαν το happy birhday! Δεν μπορούσα να κρατήσω να δάκρυά μου από την έκπληξη, τη χαρά και την ευτυχία” είπε η Ντίνα ενθουσιασμένη με το απίστευτο δώρο των γενεθλίων της! Τα δυο της παιδιά που της λείπουν πάρα πολύ!


Δες το βίντεο με την Ντίνα να σβήνει το κεράκι της αγκαλιά με τους γιους της αμέσως μετά το μάθημα μαγειρικής!


Read More

And More