Ο Αντώνης Ρέμος φέρνει τον Eros Ramazzotti στη Μύκονο! Όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Στην Ιταλία βρέθηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ.Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή, ο οποίος συναντήθηκε με τον Eros Ramazzotti, ενόψει της μεγάλης συναυλίας τους στο Nammos στη Μύκονο στις 27 Ιουλίου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Πρόκειται για μία δυνατή συνεργασία που αναμένεται να αποτελέσει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. Ο Eros Ramazzotti θα ερμηνεύσει live κάποιες από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους τραγυδιστές του έρωτα. Φυσικά, θα μοιραστεί τη σκηνή και με τον Αντώνη Ρέμο σε ξεχωριστά ντουέτα που θα ξεσηκώσουν όσους τυχερούς βρεθούν στη συναυλία τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Η συνάντησή τους στο Μιλάνο έγινε στο στούντιο του Ιταλού τραγουδιστή -μετά από πρόσκληση του ίδιου- και ήταν σε ιδαίτερα φιλικό κλίμα. Δεν παρέλειψαν μάλιστα τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ να ανεβάσουν selfies στους λγαριασμούς τους στο instagram.

Ο Αντώνης και ο Eros μίλησαν για τις λεπτομέρειες της συνεργασίες τους που θα προκαλέσει αίσθηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Read More

And More