Οι celebrities που παντρεύτηκαν το 2015

Κάποιοι γάμοι έγιναν μυστικά. Κάποιους τους περιμέναμε πάρα πολύ καιρό να γίνουν. Σίγουρα όμως όλοι είχαν τη λάμψη που χρειάζεται μία τέτοια μέρα. Αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ή και του Δημαρχείου και το TLIFE ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους!

Ας θυμηθούμε ποιοι παντρεύτηκαν μέσα στο 2015…

Χριστουγεννιάτικο γάμο ήθελε η Μελίνα Μακρή από τους Vegas και έτσι και έγινε. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φράνκι Λούβαρη, στις αρχές Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο -στο Δημαρχείο Ραφήνας- την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Λύκου. Κουμπάροι του ζευγαριού η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος.

Μέσα στον Νοέμβριο παντρεύτηκαν στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παντρεύτηκε τον καλύτερό της φίλο, Τάκη Μαργαρίτη. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν από αυτούς που έγιναν μυστικά και τον μάθαμε μέσα από την εκπομπή Tatiana Live μόνο όταν η ίδια η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτόν.

H Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύτηκε στον Σκορπιό τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χουάν Σαρτορί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο ιδιωτικό νησί όμως είχε κάνει και πολιτικό γάμο μια εβδομάδα πριν, στις 14 Οκτωβρίου, στη Γενεύη.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η Μαρία Αραμπατζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον δικηγόρο Ανδρέα Μητσαίνα μετά από 8 μήνες σχέσης.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη παντρεύτηκαν τέλος Αυγούστου, μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Το μυστήριο έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή στη Ρόδο.

Στις 24 Αυγούστου έκαναν το μεγάλο βήμα ο Τόνυ Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη. Παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Μυστικός ήταν και ο γάμος της Γκαλένα Βελίκοβα. Η γνωστή χορογράφος παντρεύτηκε την Κυριακή 26 Ιουλίου στο Κορωπί με τον πατέρα των παιδιών της, τον επιχειρηματία Κώστα Χαϊνά. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τη μεγάλη τους κόρη, Κασσιανή. Το TLIFE σου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Σταμάτης Γονίδης παντρεύτηκε μυστικά την Κατερίνα Κουργιουξίδη στη γενέτειρά του, την Κύθνο στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου.

Στις 17 Ιουλίου η Μαρία Ματσούκα παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Θέμη Γιαννίτσα στο εκκλησάκι του Island.

Στο Παρίσι παντρεύτηκε, στα μέσα Ιουλίου, η Νάντια Μουρούζη τον αγαπημένο της Νίκο Λυμπέρη! Ένας ακόμα γάμος που έγινε σχεδόν μυστικά!

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έκανε και το θρησκευτικό του γάμο με τη Μαρία Μπάρκουλη, στο Μενίδι. Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο το 2001 και έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Η χορεύτρια του Dancing with thestars, Μαρία Αντιμισάρη και ο σύντροφός της και σκηνοθέτης του ΑΝΤ1, Κώστας Τριπύλας παντρεύτηκαν στη Σίφνο.

Μυστικός ήταν και ο γάμος της Έλενας Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη τον περασμένο Ιούνιο και οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές αρκετούς μήνες αργότερα.

Στα μέσα Μαΐου η Άντα Λιβιτσάνου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο και επέλεξε να κρατήσει τη μέρα αυτή μακριά από τα φώτα. Η ίδια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το γάμο στο TLIFE.

O Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε στις 18 Απριλίου την σύντροφό του, Ηρώ Σαϊα. Ο γάμος έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, στο Island, στη Βάρκιζα.

Η Ευγενία Γκιζέλη και ο Δημήτρης Κορρές παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαρτίου.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο παραμένει μυστικό το αν παντρεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” ο γάμος έγινε στις 24 Μαρτίου, 5 ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Το ζευγάρι ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το γεγονός.

Read More

And More