Παντελής Παντελίδης: Πλήθος κόσμου φτάνει στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία – Φωτογραφίες

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος και πάνω απ’ όλα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, που ετοιμάζεται να του πει το τελευταίο αντίο. Ο τραγουδιστής που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί και λίγο μετά τις 8:00 ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της ελληνικής μουσικής σκηνής και όλοι είχαν να πουν για την απλότητα που τον διέκρινε.

O Παντελής γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα είχε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία με τον πατέρα του, στο οποίο πάντα πήγαινε να βοηθήσει, ακόμη και τώρα που η ζωή του είχε αλλάξει.

Κοντά στο πρακτορείο βρίσκεται και το πατρικό του σπίτι που μεγάλωσε, ένα διώροφο σπίτι, στην τέλος της οδού Συληβρίας. Ο κόσμος όπως είναι φυσικό, έχει αρχίσει και καταφτάνει να αφήσει ταπρώτα λουλούδια. Το σπίτι βρίσκεται εκεί που είναι παρκαρισμένο το κόκκινο Smart.

Δες φωτογραφίες από την γειτονιά του




(φωτό Πέτρος Χόντος)

Read More

And More