Παντρεύτηκε ο γιος του εφοπλιστή Θάνου Λασκαρίδη, Οδυσσέας!

Μπορεί να είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, να μην προκαλούν με τα πλούτη τους και να κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά, αλλά η οικογένεια του εφοπλιστή Θάνου Λασκαρίδη ετοίμασε ένα χλιδάτο γάμο με ηχηρά ονόματα για τον γιο Οδυσσέα. Ο 33χρονος Οδυσσέας Λασκαρίδης που έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ναυτιλίας, κληρονομώντας το ταλέντο του πατέρα του παντρεύτηκε σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Παρασκευή την αγαπημένη του Άνθια Λοΐζου και το Σάββατο ακολούθησε το λαμπερό πάρτι!

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στα Λεγραινά στις 15 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα ακολούθησε η δεξίωση στην πολυτελή εξοχική κατοικία της οικογένειας. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και ακολουθήσε η λαμπερή δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους – πολλοί από τους οποίους ανήκουν σε εφοπλιστικούς κύκλους.

Η οικογένεια Λασκαρίδη
Οι αδελφοί Πάνος και Θανάσης έχουν τη χαρά να έχουν κάνει και μεγάλες οικογένειες, με τέσσερα και έξι παιδιά αντίστοιχα ο καθένας. Μεταξύ αυτών έχουν αρχίσει να προβάλλονται για την επιχειρηματική δραστηριοποίησή τους από το 2015 και η δεύτερη κόρη του Πάνου, Σουζάνα αλλά και ο νιόπαντρος γιος του Θάνου, Οδυσσέας, οι οποίοι έχουν εισέλθει την τελευταία οχταετία στην ενεργό ναυτιλιακή δράση.

Read More

And More