Περήφανη μαμά η Νίκη Κάρτσωνα! Έτρεξε στον Μαραθώνιο μαζί με τον γιο της! Βίντεο

Η Νίκη Κάρτσωνα ανέκαθεν είχε καλή σχέση με τον αθλητισμό. Από παιδί είχε ασχοληθεί με τον στίβο και έχει καταφέρει να βάλει στη συλλογή της πολλά μετάλλια. Στο δημοτικό την επέλεξαν στην εθνική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής και φυσικά οι επιδόσεις της την ξεχώρισαν! Βέβαια, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την παρουσίαση – φέτος την βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Έψιλον- αλλά η σχέση της με τον αθλητισμό παραμένει δυνατή.

Δεν είναι τυχαίο που την βλέπουμε κάθε χρόνο να συμμετέχει σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας που δεν είναι άλλο από τον Μαραθώνιο. Φυσικά, εκεί ήταν και φέτος στον 33ος Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. “Είναι μια υπόσχεση που τηρώ κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρονιά! Με κάνει να αισθάνομαι καλά και να προσφέρω με χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη”, λέει η Νίκη στο TLIFE λίγο μετά τον τερματισμό της.

Επαγγελματική selfie οχι αστεια! Ολα ετοιμα για την Κυριακη! #τρεχουμεγιακαλοσκοπο @wind_hellas #wind #windrunningteam thank you @samsung @brooks

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης nikikartsona (@nikikartsona) στις


Αυτή τη χρονιά δεν ήταν όμως μόνο ο φιλανθρωπικός σκοπός για τον οποίο τρέχει που την έκανε να νιώσει περηφάνια. Μαζί της έτρεξε και ο γιος της, Φίλιππος. Η ίδια ανέβασε μάλιστα συγκινημένη ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram.

Σαγαπωωωω!!! Ετσι απλά….. #windrunningteam #wind #marathon #5klm #familymoments

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης nikikartsona (@nikikartsona) στις


Είναι λογικό ο μικρός να αγαπά τα αθλήματα και να έχει μυηθεί από νωρίς σε αυτά. Εκτός από τη διάσημη μαμά του σημαντικό ρόλο παίζει και ο μπαμπάς του, ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Χατζής.

Read More

And More