Πηνελόπη Πλάκα: Αποκαλύπτει στο ΤLIFE αν είναι ξανά ερωτευμένη, τα όνειρά της και τα… μυστικά των Συμμαθητών! VIDEO

Είναι όμορφη, σέξι, ταλαντούχα, αυθόρμητη και πάντα με ένα αληθινό χαμόγελο! Η Πηνελόπη Πλάκα αν και μικρή στην ηλικία έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά άλματα στην καριέρα της. Τη συναντήσαμε στο πλατό των “Συμμαθητών” όπου για τρίτη χρονιά, υποδύεται την Γκέλυ, με μεγάλη επιτυχία!

Μίλησε το TLIFE, για το σήριαλ για τις σχέσεις που τhς χρεώνουν αλλά και για το πόσο θέλει να γίνει μητέρα! Ήταν πάντα χαμογελαστή ακόμα κι όταν τη ρωτήσαμε για το νεαρό επιχειρηματία που γράφτηκε ότι είναι η νέα της σχέση και απάντησε σε όλα! Και επειδή είμαστε αρκετά επεισόδια πίσω… τη ρωτήσαμε τι θα γίνει τελικά με τα ερωτικά της Γκέλυς!


Η καθημερινότητά της με τους “Συμμαθητές”
Είναι η τρίτη χρονιά στους συμμαθητές. Γενικά έχω αγαπήσει πολύ αυτό το σίριαλ και αυτόν τον ρόλο. Την Γκέλυ την έχω μέσα στην καρδιά μου. Έχω βρει πολλά κοινά στοιχειά με έμενα και ό,τι δεν υπήρχε το έβαλα εγώ. Είναι μια υπέροχη συνεργασία επειδή ο αρχηγός μας είναι ο Βασίλης ο Θωμόπουλος που τον λατρεύω. Ήμασταν μαζί χρόνια πριν τους συμμαθητές και εύχομαι να είμαστε μαζί και για τα επόμενα. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα που είναι σπάνιο με τόσους ηθοποιούς.
Θα βρει τον έρωτα η Γκέλυ;
Δεν ξέρω αν η Γκέλυ θέλει να βρει τον έρωτα. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δικό μου με την Γκέλυ. Έχει ξαναβρεί τον έρωτα και νομίζω ότι θα δέσει κάπου.


Δες το βίντεο με την συνέντευξη

Είναι και η Πηνελόπη ερωτευμένη; Ρωτώ γιατί διαβάσαμε σε εφημερίδα για έναν νεαρό επιχειρηματία…
Όχι δεν είναι. Επειδή κατά καιρούς γράφονται διάφορα που μερικές φορές έχουν δόσεις αλήθειας και μερικές όχι. Η δική μας η δουλεία δεν είναι τέτοια ώστε να απαντάμε και να αναλωνόμαστε σε όλα αυτά τα θέματα από το να αφήνουμε το χρόνο να παίρνει και να δείχνει τελικά τι υπάρχει και τι όχι.
Τι όνειρα έχεις για τη δουλειά σου;
Γενικά μ’ αρέσει η δουλειά μου και είμαι focused σε αυτήν. Είναι το πρώτο πράγμα και το τελευταίο που με απασχολεί. Αφήνω πίσω τα προσωπικά μου. Έχω στόχους και όνειρα και ελπίζω να πραγματοποιηθούν.

Βλέπω ότι τρελαίνεσαι για τα μωρά! Θέλεις να γίνεις μητέρα;
Θέλω πολύ να γίνω μαμά και να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και να είμαι μια κανονική γυναίκα που να ασχολείται πιο πολύ με όλα αυτά σε σχέση με την καριέρα της, αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να φτάσω στο μυαλό μου τουλάχιστον μέχρι εκεί που θέλω για να πω: «οκ τώρα το αφήνω και ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά με γεμίζει» γιατί αυτό νομίζω ότι με γεμίζει.
Είσαι ζηλιάρα στις σχέσεις σου;
Δεν είμαι ζηλιάρα. Έχω αυτοπεποίθηση γενικά, αλλά όταν κάποιος με τσιγκλίσει η μου δώσει την αφορμή τότε θα ζηλέψω.

Είσαι ένα όμορφο και σέξι κορίτσι. Θεωρείς ότι αυτό σε βοηθάει στο φλερτ ή το αντίθετο;
Κατ’ αρχήν επειδή δεν νιώθω ότι είμαι σέξι κορίτσι θα σου πω ότι δεν μου βγαίνει αυτό το πράγμα όποτε δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Στην σχέση μου με τους άντρες θα σου έλεγα ότι γενικά όχι, γιατί δεν με προσεγγίζουν σύμφωνα με μια εικόνα, αλλά σύμφωνα με την Πηνελόπη. Στο φλερτ όμως η εικόνα μου κάνει τους άντρες να διστάζουν. Εγώ είμαι ανοιχτή αλλά εκείνοι δε με πλησιάζουν εύκολα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ

Read More

And More