Ποιος τραγουδιστής “κλείδωσε” ήδη για την επιτροπή του X – Factor;

Το X – Factor αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του στις αρχές Φλεβάρη. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το talent show αλλά οι τελικές υπογραφές, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα πέσουν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Μέχρι τώρα το μόνο που έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή. Το μοντέλο έχει μιλήσει ήδη σε συνεντεύξεις της για την ανυπομονησία της να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αλλά και για τη χαρά της συμμετοχής της σε αυτό το project.

Η Ευαγγελία θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage, ενώ οικοδεσπότης του show, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Οι δυο πλευρές έχουν φτάσει λίγο πριν υπογράψουν τα συμβόλαια και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αν και συγκρατημένος στις δηλώσεις του φαίνεται πως θα απολαύσει τη συμμετοχή του στο show. Άλλωστε ήταν ο παρουσιαστής και των προηγούμενων κύκλων του.


Στο δεύτερο κύκλο του show, με παρουσιαστή τον Σάκη, ήταν νικητής ο Σταύρος Μιχαλακάκος

Στην επιτροπή θα υπάρχουν πολλά γνώριμα πρόσωπα του Σάκη. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ακουστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε είναι ο Γιώργος Θεοφάνους και η Τάμτα. χει ωστόσο κλειδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το όνομα ενός από τα μέλη αφού έχουν πέσει και οι υπογραφές και δεν είναι άλλο από αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη.


Ο frontman των Onirama, αν και έχει δεχθεί αντίστοιχες προτάσεις και στο παρελθόν, φαίνεται πως νιώθει πλέον έτοιμος να σταθεί σε μία τέτοια καρέκλα και να δώσει συμβουλές σε νέους συναδέλφους του.

Read More

And More