Σάκης Ρουβάς: Έσβησε την τούρτα γενεθλίων μαζί με την Κάτια Ζυγούλη! Βίντεο

Ένα ξεχωριστό πάρτι έκανε ο Σάκης Ρουβάς ανήμερα των γενεθλίων του. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες στο Estate και γιόρτασε μαζί τους την συμπλήρωση των 44 χρόνων του.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, κέφι, χορό και μουσική και φυσικά μία εντυπωσιακή τούρτα την οποία έφτιαξαν τα ζαχαροπλαστεία Παπασπύρου. Ο Σάκης έσβησε τα κεράκια του μαζί με την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη.

Happy Birthday, Είδωλο!!! @sakisrouvas #sakis #kingofstage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις


“Δε σβήνω την τούρτα αν δεν έρθει η Ζυγούλη στη σκηνή”, είπε και εκείνη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στον εορτάζοντα, ενώ σχολίασε πως ήρθε η ώρα να κάνει τη “ρουβίτσα”. Δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές με την Κάτια να αγκαλιάζει και να φιλάει τον Σάκη στο stage!

Λίγο πιο πίσω ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Θέμης Γεωργαντάς “αντέγραψαν” την αγκαλιά του ζευγαριού κάνοντας πλάκα! Το TLIFE ήταν εκεί και σου μεταφέρει μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς!

Μετά το σβήσιμο της τούρτας, ο Σάκης ανταπέδωσε τις ευχές και ερμήνευσε κάποιες από τις αγαπημένες επιτυχίες του! Το πρώτο κομμάτι που διάλεξε και που ταιριάζε απόλυτα στη βραδιά αλλά και στις ημέρες των γιορτών ήταν το “Χρόνια πολλά”.




Read More

And More