Σάκης Ρουβάς: Ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη κι εμείς ξέρουμε τον τρόπο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

H πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με τους Onirama στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το απόλυτο talk of the town. Η συμπρωτεύουσα κινείται στους ρυθμούς του κορυφαίου Έλληνα σταρ που την τελευταία εβδομάδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το εκρηκτικό show που θα παρουσιάσει στο Stage Live.

To TLIFE τον συνάντησε στο Grand Hotel όπου διαμένει και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Στο ίδιο ξενοδοχείο από όπου λίγα 24ωρα νωρίτερα μας είπε “καλημέρα” ξαπλωμένος στο κρεβάτι.


Με casual look και πολύ καλή διάθεση την οποία απογειώνει ακόμα περισσότερο η θερμή υποδοχή των θαυμαστών του. Ο Σάκης είναι έτοιμος να συναντηθεί ξανά σε λίγες ώρες με το κοινό του και να ανταλλάξουν ενέργειες!

Άλλωστε για εκείνον είναι επιστροφή στον “τόπο του εγκλήματος” αφού η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Δες εδώ!

Το απόγευμα της Πέμπτης, ακριβώς μία ημέρα πριν από την μεγάλη πρεμιέρα, πραγματοποιήθηκε και συνέντευξη Τύπου στην οποία αποκάλυψε κάποια από αυτά που θα απολαύσουμε στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας (και στη συνέχεια και στην Αθήνα).

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, επιστρέφει για να παρουσιάσει μία διαδραστική μουσική εμπειρία στο S Club με ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία του σε συνδυασμό με τις μουσικές εκπλήξεις θα ξεσηκώσουν!

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη θα εμφανιστεί στην πόλη που ξεκίνησε να εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια και θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές.


Η ανυπομονησία του Σάκη πάντως δεν συγκρίνεται με αυτή των θαυμαστών του, που έχουν πλημμυρίσει τα social media με φωτογραφίες και αναφορές στο όνομά του.

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ..ζητάω συγγνώμη από το μαγαζί για το ξήλωμα της αφίσας

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευτυχία Κυρκώστα (@eutux1a) στις

#sakisrouvas #thessaloniki #skg #comingsoon #instasakisrouvas #oneyearlater

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ask and learn (@ser_giorgos_vas) στις

#greekdubsmash #dubsmashgreece #sakisrouvas #rouvas #καληνυχτα #καληνύχτα #θεσσαλονικη #θεσσαλονίκη #thessaloniki #salonica #salonika #skg Ετοιμοιιιιι

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Κώστας Μπατσιώρας (@ko.ba93) στις

#SakisRouvas brings #TheSclub at #StageLive in #Thessaloniki

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kampourakis Michail (@kampourakis_michail) στις

Την Παρασκευή θα είμαστε στον κορυφαίο μη τα ξαναλέμε!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Kapetanakis (@dimitriskapetanakis) στις

Από αυτή την Παρασκευή ξεκινά άλλο ένα μαγικό ταξίδι κοντά σου…. #SakisRouvas #StageLive #TheSclub #Thessaloniki 23/10 @sakisrouvas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Κορίνα Ψ. (@pskorina) στις

Η κράτηση μας μόλις έγινε…Πρεμιέρα θα είμαστε εκεί!!! Έτοιμοι???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Kapetanakis (@dimitriskapetanakis) στις


Η Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες “παίζει” στο γράμμα “S”, όπως Salonica, Stage Live, Star, Sakis Rouvas!

Read More

And More