Σάκης Ρουβάς: Η έκθεση που επισκέφτηκε στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της Τέχνης. Ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς που είναι μάλιστα ενεργό μέλος του. Ο Έλληνας καλλιτέχνης επισκέπτεται τακτικά τις εγκαταστάσεις του Κτηρίου της Πειραιώς με αφορμή τις εκθέσεις που φιλοξενεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου το TLIFE τον συνάντησε στο Μουσείο Μπενάκη το οποίο φέτος αποτελεί έναν από τους τέσσερις κεντρικούς εκθεσιακούς χώρους της documenta 14. Τα έργα που παρουσιάζονται έχουν κεντρικό άξονα τους πολιτισμούς του κόσμου και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του Μουσείου αλλά και στην πνευματική αναζήτηση του Σάκη Ρουβά. Για εκείνον οτιδήποτε προάγει τον πολιτισμό και ειδικότερα της Ελλάδας είναι κάτι που πρέπει να το στηρίζουμε και το αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, έμπρακτα.

Ο Σάκης ξεκίνησε με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο το Σαββατοκύριακό του και μάλιστα μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, κατά την αναχώρησή του με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του όπου επέλεξε ένα απόλυτα κομψό αλλά και άνετο look.

Ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα από το επαγγελματικό του πρόγραμμα που έχει έντονους ρυθμούς λόγω της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας των live του The X Factor 2. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή από αυτή την Πέμπτη 1 Ιουνίου που θα απολαύσουμε, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, το πρώτο live.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το εντυπωσιακό τρέιλερ

Read More

And More