Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με τα παιδιά τους στον Παλαιστικό Σύλλογο της Ραφήνας! [pics]

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να μην σταματούν στιγμή, όμως προτεραιότητα για εκείνον έχει η οικογένειά του. Λίγες ώρες μόνο μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία, πήρε την Κάτια Ζυγούλη και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους κι από το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά βρέθηκαν στη γειτονική και όμορφη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης, πέρασε την πόρτα του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου, με σκοπό να παρακολουθήσουν την προπόνηση πάλης αλλά και για να μάθουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα φετινά τμήματα του Συλλόγου από τους υπεύθυνους, την Ολυμπιονίκη Φανή Ψαθά και τον Παγκοσμιονίκη Βασίλη Κολλάρο.

Οι κόρες του Σάκη και της Κάτιας, Αναστασία και Αριάδνη ενδιαφέρθηκαν για το τμήμα της ρυθμικής και γενικής γυμναστικής, το οποίο μάλιστα πρόσφατα στέφθηκε χρυσό με μεγάλη επιτυχία, στο Cosmogym Contest, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γεμάτο μηνύματα, το “Ζωή χωρίς σύνορα”, με προπονήτριες την Αργυρώ Νώτα, την Φανή Ψαθα και τη Βέλμα Ανδριανάκη.

Δες το βίντεο
του προγράμματος που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους και όχι μόνο, αφού διαδόθηκε πολύ γρήγορα μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Όσο για τον Αλέξανδρο, φαίνεται πως ο μπαμπάς του έχει σκοπό να τον κάνει να ξεκινήσει από τα πρώτα δικά του βήματα στη γυμναστική, αυτά της ενόργανης αγοριών! Ο μικρός και οι γονείς του μάλιστα εντυπωσιάστηκαν από την προπόνηση που παρακολούθησαν.

Όσο για τον Σάκη Ρουβά, ασχολείται ήδη με αθλήματα μονομαχιών και φυσικά έδειξε το ενδιαφέρον του για το τμήμα της πάλης. Το σίγουρο είναι ότι ο γοητευτικός star λατρεύει τον αθλητισμό κι αυτό κατάφερε να το περάσει και στα παιδιά του. Από το δημιουργικό απόγευμα της οικογένειας, δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τους αθλητές του συλλόγου!

Read More

And More