Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Τι γράφει ο κερκυραϊκός Τύπος για το γάμο τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τη Δευτέρα. Στο πλευρό τους για παρανυφάκια θα έχουν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή που θα είναι μια οικογενειακή γιορτή, όπως έχει δηλώσει το λαμπερό ζευγάρι. Ανάμεσά τους και οι συντοπίτες του κορυφαίου Έλληνα σταρ τους οποίους τίμησε δημοσιεύοντας την αναγγελία του γάμου σε εφημερίδα της Κέρκυρας. Την “αποκάλυψη” έκανε πρώτο το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων το οποίο μετέφερε το περιεχόμενο της αναγγελίας σε όλα τα media της χώρας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τηου Σάκη και της Κάτιας

Ο Αναστάσιος Ρουβάς του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Ιωάννας, το γένος Πανάρετου, που γεννήθηκε στην Κέρκυρα και κατοικεί στη Νέα Μάκρη και η Αικατερίνη Ζυγούλη του Νικολάου και της Εριφύλλης, το γένος Ιωαννίδου, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Νέα Μάκρη πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αττική“, γράφει στη σελίδα 10 της εφημερίδας “Κερκυραϊκή Άποψη”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται έμπρακτα η αγάπη του Σάκη για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Η είδηση του γάμου, όπως είναι φυσικό, είναι από τα θέματα που πρωταγωνιστούν στον τοπικό Τύπο.

Δες μερικά από τα δημοσιεύματα του κερκυραϊκού Τύπου για το γάμο του Σάκη και της Κάτιας:

Read More

And More