Σάκης Ρουβάς: Ποιο μεγάλο event θα παρουσιάσει πριν το X Factor – Όλες οι λεπτομέρειες

Η ανυπομονησία μας να δούμε τον Σάκη Ρουβά να επιστρέφει στον ρόλο του παρουσιαστή του X Factor είναι σίγουρα μεγάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει αναλάβει να απογειώσει το παγκοσμίως επιτυχημένο μουσικό show. Πριν ωστόσο τον δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, κάνει την ανατροπή.

Ο Σάκης θα παρουσιάσει ένα μεγάλο event το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για εμάς τις γυναίκες αλλά και για την Κύπρο όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση. Θα αναλάβει να είναι ο οικοδεσπότης στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στην Κύπρο που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες.

Πρόκειται για τα βραβεία-θεσμό που μπαίνουν στη δεύτερη δεκαετία τους, τα “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015”. Για 11 χρονιά θα βραβευτούν όλες εκείνες οι γυναίκες που η καθεμιά στην κατηγορία της έβαλε το δικό της λιθαράκι. Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία “Κοινωνική Προσφορά“.

Φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στις 21:00 και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Καλλιτεχνικός διευθυντής της βραδιάς είναι φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός και ένα από τα πρόσωπα που θα απολαύσουμε είναι η Μελίνα Ασλανίδου που θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση με την ιδιαίτερη φωνή της.

Με αφορμή τα βραβεία ο Σάκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Madame Figaro κάνοντας την έκπληξη καθώς είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των γυναικείων περιοδικών. Αυτή τη φορά φιγουράρει στο νούμερο ένα γυναικείο περιοδικό της Κύπρου. Δες εδώ!

Read More

And More