Σάκης Τανιμανίδης: Η στιγμή που ο παρουσιαστής του Survivor γονατίζει και κάνει πρόταση γάμου στη Χριστίνα Μπόμπα! Αποκλειστική φωτό

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, της οποίας μάλιστα της έκλεψε τη δόξα γιατί η πρόταση έγινε στο πάρτι – έκπληξη που του είχε ετοιμάσει εκείνη. Για την πρόταση το διάβασες πρώτη στο TLIFE και όπως είδες ήταν μπροστά όλοι οι φίλοι του ζευγαριού.

Το πάρτι έκπληξη έγινε στο ξενοδοχείο Radisson Blu κι εκεί που όλοι χαίρονταν και ήταν έτοιμοι ν’ αποχαιρετίσουν τον Σάκη για το Survivor, εκείνος έκανε την έκπληξη , γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη της και της έδωσε το μονόπετρο δίχως να το περιμένει!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE

Για την απόφασή της να τον ακολουθήσει στο Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα λίγο αργότερα, δήλωσε ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξη στο Down Town: “Ναι πήραμε μια απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που τη συναρπάζει. Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ και έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία.”

Το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα από την ημέρα του πάρτι, στο οποίο φαίνεται και το δαχτυλίδι της

#sayinggoodbye #weloveyou #surpriseparty #iwillmissyou #karaokeparty #countingdownthedays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Read More

And More