Σταύρος Ξαρχάκος: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά στα 77 του! Έγκυος η σύζυγός του Ηρώ Σαΐα

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία “Όλοι Μαζί Μπορούμε” με τη συμμετοχή πλήθους αξιόλογων καλλιτεχνών και στη διεύθυνση,τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η συναυλία έχει ως στόχο να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας γι΄αυτό εκτός από το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο, θα πρέπει να προσφέρουμε τρόφιμα τα οποία θα παραδώσουμε στην είσοδο του σταδίου.

Σήμερα το βράδυ ο Σταύρος Ξαρχάκος θα έχει ένα ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος εκτός από τη συμμετοχή του στη συναυλία… Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά μετά από πολλά χρόνια, αφού όπως όλα δείχνουν η σύζυγός του, τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα είναι έγκυος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, την χαρμόσυνη είδηση την είπε ο ίδιος ο συνθέτης σε άνθρωπο από το περιβάλλον του και δήλωσε τρισευτυχισμένος από το νέο μέλος που θα προστεθεί στη οικογένειά τους σε λίγους μήνες.

Η 36χρονη τραγουδίστρια είναι περίπου 4 μηνών έγκυος και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό το υπέροχο δώρο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 και μετά από τρία χρόνια σχέσης παντρεύτηκε σε ένα εκκλησάκι στη Βάρκιζα, έχοντας στο πλευρό τους καλούς κι αγαπημένους φίλους. Η Ηρώ γοητεύτηκε αμέσως από το μεγάλο μας συνθέτη και οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή αφού έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα που τους συνδέουν. Πλέον, με τον ερχομό του παιδιού τους θα έλθουν ακόμα πιο κοντά

O μεγάλος μας συνθέτης έχει μια κόρη από άλλο γάμο, την Πανδώρα Ξαρχάκου, η οποία είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τη δημοσιότητα παρά το γεγονός ότι ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Το TLIFE τους εύχεται με το καλό!

Read More

And More