Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Όταν ο παίχτης του Survivor με την σύζυγό του μας υποδέχτηκαν στο σπίτι τους και φωτογραφήθηκαν με τον γιο τους!

Eνάμιση χρόνο περίπου πριν, ο Στέλιος Χανταμπάκης -που χθες βράδυ αποχώρησε από το Survivor (με μια από τις πιο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις)- και η όμορφη σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη, μας υποδέχτηκαν στο σπίτι τους, φωτογραφήθηκαν με τον γιο τους Μανώλη και απάντησαν με ειλικρίνια σε όλες μας τις ερωτήσεις.

Παρακάτω θα δεις την φωτογράφιση και θα διαβάσεις όλα όσα μας είπαν το Noέμβρη του 2015, πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους.

Είναι νέοι, ωραίοι και γεμάτοι όνειρα! Ο 29χρονος Στέλιος Χανταμπάκης που γνωρίσαμε καλύτερα πέρυσι από το ΦΜ Live και που φέτος ακούμε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο του Mad και η 26χρονη Ολυμπιονίκης σύζυγός του ‘Ολγα Πηλιάκη, μας υποδέχτηκαν στο σπίτι που μετακόμισαν πρόσφατα και μίλησαν για όλα! Από την συνάντησή μας δεν έλειπε ο… πραγματικός σταρ της οικογένειας που δεν είναι άλλος από τον δίχρονο Μανώλη Χανταμπάκη.

Οι τρεις τους μεγαλώνουν κυριολεκτικά μαζί και το δέσιμό τους είναι απίστευτο. Όσο για τον Χανταμπάκη junior δεν αφήνει πόζα και αθλητική άσκηση που να μην αντιγράφει από τους γονείς του και τα ταλέντα του είναι αμέτρητα… Το σπίτι φυσικά είναι γεμάτο από παιχνίδια και μοιάζει με παιδότοπο! Τραμπολίνο, κουκλοθέατρο, αυτοκινητάκια, μπάλες, κιθάρες είναι αυτά που συναντά κανείς με το που μπαίνει και όπως ανακαλύψαμε δεν είναι μόνο ο Μανωλάκης εκείνος που τα… εκμεταλλεύεται.

Τι αποκάλυψαν οι γονείς του στο TLIFE; Οι απαντήσεις δόθηκαν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και πάντα ταυτόχρονα με παιχνίδι…

Όσα μάθαμε από τον Στέλιο…

Γνωρίζω πως είσαι από το Βόλο και πως ξεκίνησες από εκεί με βαλίτσες γεμάτες όνειρα… Έχεις εκπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος τους; Ακριβώς έτσι. Ξεκίνησα από τον Βόλο με το που τελείωσα το Λύκειο. Ήξερα από πολύ πιο νωρίς ότι θελω να ζήσω στην Αθήνα και να κυνηγήσω τα όνειρα μου, δουλεύοντας! Πολλά απο αυτά που ονειρευόμουν εκπληρώθηκαν με το σημαντικότερο από αυτά… μια όμορφη οικογένεια!

Πώς περνάς την μέρα σου αυτή την περίοδο; Κάθε πρωί ξυπνώ στις 5:30 αφού έχω την εκπομπή μου στο Μad Radio 7 με 10. Ετοιμάζω μια επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Αθήνας (με μικρασιατική κουζίνα) όπου ανοίγει τέλος του μήνα και παράλληλα εργάζομαι ως μοντέλο στο πρακτορείο Αce Μodels.

Γιατί δεν σε ξαναείδαμε στο Star; Το ΦΜ Live στο Star ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στην τηλεόραση, λόγω της συνεργασίας μου με τον Φώτη, την Μαρία αλλά τελικά φέτος δεν ήρθαμε σε συμφωνία και ο κύκλος αυτός έκλεισε. Σύντομα θα δεις το νέο τηλεοπτικό μου βήμα!

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #1: Μπάλα!

Συνάντησες περίεργες… καταστάσεις στον χώρο του modeling και της τηλεόρασης; Έχεις έρθει σε δύσκολη θέση;
Σε όλους τους χώρους, είμαι της φιλοσοφίας πως όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Δεν έχω βρεθεί ούτε σε δύσκολη θέση ποτέ, ούτε σε περίεργες καταστάσεις. Όλοι και όλες ήταν κύριοι/ ες απέναντι μου. Είτε modeling, είτε τηλεόραση, είτε ραδιόφωνο, κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και παίρνω αυτό που μου αξίζει.

Πώς σου φάνηκε η δήλωση του φίλου σου Γιάννη Σπαλιάρα, πως έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες;
Θεωρώ πως ένας άντρας δεν λέει ποτέ τι κάνει ή τι έχει κάνει στο κρεβάτι του. Από την άλλη επειδή ξέρω καλά τον Γιάννη, πιστεύω ότι το είπε κάνοντας χιούμορ χωρίς φυσικά να σκεφτεί ότι όταν το λέει ο Σπαλιάρας αυτό θα πάρει άλλη έκταση με αποτέλεσμα κάποιοι/ες να ενοχληθούν!

Με τον Μανωλάκη πώς περνάς τον χρόνο σου; Ο Μανώλης είναι η ζωή μου όλη… Από τότε που ήρθε στη ζωή μας έχω καταλάβει πόση δύναμη έχω σαν άνθρωπος. Μπορώ να κάνω ο,τιδήποτε για να είναι καλά!

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #2: Κουκλοθέατρο!

Είναι εύκολο να είσαι πατέρας από τόσο νωρίς στην εποχή μας; Δεν είναι καθολου εύκολο, ειδικά όταν όλοι έχουν στο μυαλό τους ότι για να κάνεις οικογένεια πρέπει να σταματήσεις τα πάντα. Πιστεύω πως μπορείς να κανεις ό,τι και ελεύθερος με περισσότερη βέβαια προσπάθεια αλλά σίγουρα με καλύτερα αποτελέσματα. Ένας συνειδητοποιημένος γονιός ειναι σίγουρα πιο ώριμος σε οποία επιλογή του.

Τι σε αγχώνει για το μέλλον του; Με αγχώνει να είναι καλά και να μπορώ ν΄ ανταπεξέλθω σε ό,τι με χρειαστεί στη ζωή του… Θέλω να είναι υγιής και ευτυχισμένος!

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #3: Κιθάρα / τραγούδι! (
δες εδώ το βίντεο και λιώσε)

Πρόσφατα περπατήσατε μαζί στην AXDW. Πώς θα σου φαινόταν αν αργότερα έλεγε πως θα ακολουθήσει τα βήματά σου; Σου είπα και πριν, δεν έχω κανένα παράπονο από τις επιλογές μου επαγγελματικά… Η ελευθερία αυτή που μου είχαν οι γονείς μου σε συνδυασμό με τις αρχές που μου έδωσαν ήταν ότι χρειάστηκα στον μέχρι τώρα δρόμο μου. Ο Μανώλης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του… Θα είμαι δίπλα του αν με χρειαστεί. Μέχρι τότε βέβαια ελπίζω να του έχω δώσει τις σωστές αρχές!

Τι σε κέρδισε στην Όλγα; Είναι η καλύτερη σε όλα. Είναι η γυναίκα που ήθελα να παντρευτώ. Όμορφη, σέξι, σοβαρή δυναμική, ξανθιά (γέλια) Και φυσικά η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου!

Πώς φαντάζεσαι την ζωή σου σε 10 χρόνια; Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως οι στόχοι που βάζουμε πρέπει να είναι κοντά γιατί ξέρουμε καλύτερα που βρισκόμαστε και τι δυνάμεις έχουμε… Τώρα τα όνειρά μου για 10 χρόνια μετά, είναι όλα γύρω απο το παιδί μου οπότε σκέφτομαι ότι θα κάθομαι στην κερκίδα κάποιας μεγάλης ομάδας και θα θαυμάζω τον γιο μου να παίζει ποδόσφαιρο… ή θα είμαι σε κάποια πλατεία κρυμμένος, να τον βλέπω να παίζει με φίλους του!

Στο σπίτι πώς σου αρέσει να περνάς τον χρόνο σου; Γενικότερα είμαι σπιτόγατος. Αγαπάω το σπίτι μου, με ξεκουράζει και μου αρέσει ό,τι κι αν κάνω. Θέλω να είμαι με την Όλγα και τον Μανώλη και να κάνω ό,τι μου ζητάνε.. Αρκεί να τους βλέπω να γελανε.

Έχεις αγαπημένο αντικείμενο; Το αμάξι μου!

Το σπίτι σας μοιάζει και μ’ ένα baby γυμναστήριο… Και οι δύο είσαστε αθλητές. Σήμερα τι ρόλο παίζει η γυμναστική στη ζωή σας; Την Κυριακή τρέχω στον Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων… Η γυμναστική με χαλαρώνει, με ξεκουράζει ψυχολογικά… Όταν αυτό γίνεται και με την οικογένεια μου τότε για εμένα είναι κάτι μαγικό… Περιμένω την στιγμή που θα βγαίνω με τον γιο μου για τρέξιμο!

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #4: Αυτοκινητάκια και όλα τα υπόλοιπα…. μέσα μαζικής μεταφοράς!

Όσα μας είπε η Όλγα Πηλιάκη

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008 τι γεύση σου άφησαν και ποια ήταν η επόμενη μέρα;
Το 2008 το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα, αφού βρίσκομαι στο Πεκίνο να εκπροσωπώ την Ελλάδα ως αρχηγός στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Θεωρώ οτι αξίζαμε καλύτερη θέση, οπότε αφού θέλεις γεύση θα σου πω… γλυκόξινη. (σ.σ η εθνική ομάδα του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική που κατετάγη όγδοη)
Περισσότεροι έμαθαν ότι ασχολείσαι και με τον χορό από την περσινή παράσταση “Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι” που ήσουν το “ελάφι” στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Μίλησέ μας για τις μέχρι τώρα δουλειές σου… Ο μεγαλύτερος στόχος μου ως αθλήτρια ήταν η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μια καλή θέση για την χώρα μου. Μετά τους Ολυμπιακούς είχα αποφασίσει ότι θα σταματούσα τον αθλητισμό και θα ξεκινούσα μαθήματα υποκριτικής παράλληλα με τις σπουδές μου στη Γυμναστική Ακαδημία. Έτσι κι έγινε…

Εκείνη τη χρονιά ξεκινούσε ένα υπερθέαμα ο Αντώνης Ρέμος, όπου θα είχε μαζί του 15 άτομα για το show (ακροβάτες και χορευτές κυρίως από το εξωτερικό) Χρειάζονταν μόνο δύο Ελληνίδες και στη μια θέση πήραν εμένα. Εκτός από μια όμορφη εμπειρία, ένα άλλο ευχάριστο ήταν η προσωπική και πλέον φιλική σχέση που απέκτησα με τον σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Στη συνέχεια ήμουν στο μιούζικαλ “ΕΝΑ” Ρέμου – Βίσση, στο μιούζικαλ “Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι” με τον Σάκη Ρουβά και φέτος θα είμαι στο Victor Victoria στο Pantheon Theater.

Συνεχίζεις την γυμναστική, τι κάνεις για να θυμάσαι το άθλημά σου; Μπορεί να έχω σταματήσει τον αθλητισμό / πρωταθλητισμό όμως αυτό είναι ένα κομμάτι μεγάλο της ζωής μου και από τη στιγμη και που ο Στέλιος αγαπάει τον αθλητισμό συχνά προπονούμαστε παίζοντας και δοκιμάζοντας οποιοδήποτε σπορ. Ο Μανωλάκης φυσικά μας βλέπει και αντιγράφει και ως προπονήτρια έχω να δηλώσω πως για την ηλικία του ειναι πολύ καλός!



Είσαι αυστηρή μαμά;
Είμαι προσεκτική μαμά… Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει αυστηρή. Θέλω να περάσω στον Μανώλη αρχές όπως μας πέρασαν και οι δικοί μας γονείς. Ενημερώνομαι και διαβάζω συνέχεια ακόμη για το πιο απλό πριν του το μεταφέρω!
Σε βοηθάει ο Στέλιος στις δουλειές του σπιτιού; Με βοηθάει με το παιδί! Eίναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται πολύ με το παιδί τους… Στο σπίτι δεν θα το έλεγα αφού μονίμως είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και κάνει τον κουρασμένο… (γέλια)
Ποια είναι η αγαπημένη σου στιγμή στο σπίτι; Να παίζουμε και οι τρεις στο σαλόνι. Είμαστε σαν παιδιά και εμείς μαζί με τον Μανωλάκη, γελάμε χαιρόμαστε και παίζουμε παθιασμένα τα παιχνίδια του, που παρεπιπτόντως είναι για μέχρι δύο ετών! (γέλια)

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #5: Μαγειρική! (Σύντομα η μαμά του θα του αγοράσει ένα δικό του φούρνο)


Σε ποιον έχει αδυναμία ο Μανώλης;
Είναι πολύ δίκαιο παιδί λέει ο Στέλιος και πως δεν εχει αδυναμία σε κάποιον. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι να γυρίσει σπίτι κλαίει και φωνάζει περιμένοντας στην πόρτα μπαμπααααά…

Ο Στέλιος είναι ένα όμορφο αγόρι και πολλά είναι τα κορίτσια που τον θαυμάζουν. Δεν ζηλεύεις ποτέ; Κι αν ναι πώς το αντιμετωπίζεις; Σκέψου ότι τυχαίνει να μας σταματήσουν στο δρόμο για να βγάλουν φωτογραφία μαζί του κοπέλες και μου δίνουν εμένα το κινητό να τους τραβήξω… Πιστεύω πως ζήλια, ευτυχώς, δεν έχω μέσα μου… Τουλάχιστον ακόμη!

Έχεις ψάξει το κινητό του; Όχι, δεν του το έχω ψάξει αφού δεν το αφήνει από το χέρι του… Όποτε βέβαια ακούω μήνυμα ρίχνω καμια κλέφτη ματιά!

Εκείνος ζηλεύει; Είναι μεγάλος ζηλιάρης, αλλά μεγαλύτερος εγωιστής αφού ποτέ δεν το παραδέχεται και δεν το δείχνει…

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #5: Κρυφτό! (αφού κρυφτεί στη ντουλάπα των γονιών του κι ανακατέψει για τα καλά τα φορέματα της μαμάς του, φωνάζει: Πού είμαι;)

Θα ήθελες κι άλλο παιδί; Θα ήθελα να κάνουμε και άλλο παιδί… Ένα κοριτσάκι αν γίνεται…(γέλια)

Αγαπημένο αντικείμενο στο σπίτι έχεις;
Δεν δένομαι με τα αντικείμενα, δεν τα προσέχω…

Αγαπημένο παιχνίδι του Μανώλη #6: Τραμπολίνο!

Επιμέλεια/Συνέντευξη: Εβίτα Τσιλοχρήστου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More