Survivor: Ο κολλητός φίλος της Λάουρας Νάργες, Χρήστος Κούτρας απαντά σε όσα την κατηγορούν!

Πρόσωπο της ημέρα έχει γίνει η Λάουρα Νάργες μετά το χθεσινή κρίση πανικού που την έπιασε την ώρα του αγωνίσματος. Η Λάουρα ήταν από την αρχή ανήσυχη ενώ ο φόβος φαινόταν στο πρόσωπό της την ώρα που ανέβηκε στην κουλούρα για να ξεκινήσει το αγώνισμα. Τελικά η Λάουρα δεν κατάφερε να αγωνισθεί κι έφυγε κλαίγοντας…

Από χθές έχει δεχθεί μέσα από τα social media σκληρή κριτική για όσα έγιναν. Κάποιοι είπαν ότι το έκανε … στα ψέματα για να μην αγωνιστεί, κάποιοι έκαναν λόγο για τεμπελιά ενώ κάποιοι δημοσίευσαν και φωτογραφίες και βίντεο από τότε που η Λάουρα στο Πρωινό του Αnt1 έκανε νεροτσουλήθρες… χωρίς να φοβάται τα ύψη.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κούτρα, ο οποίος είναι κολλητός φίλος της Λάουρας εδώ και πολλά χρόνια. Ρωτήσαμε το Χρήστο πως βλέπει όσα έγιναν χθες στο survivor αλλά και πως σχολιάζει τη σκληρή κριτική στη Λάουρα.

Είσαι αγαπημένος φίλος της Λάουρας πολλά χρόνια. Το ήξερες ότι έχει υψοφοβία;

Είχε θέμα με τα ύψη και δεν το έκρυψε ποτέ, το είχε αναφέρει άλλωστε και στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ, οπότε ήταν κάτι γνωστό! Παρόλα αυτά σε πολλά αγωνίσματα προσπάθησε να το κοντρολάρει και να αγωνιστεί. Αυτό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης δεν ήταν αποκλειστικά αποτέλεσμα υψοφοβίας. Ας αναλογιστούμε όλοι πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Survivor ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, είναι πιεσμένοι και μέσα σε όλο αυτό που βιώνουν μεγεθύνονται καταστάσεις, συναισθήματα και προβλήματα.

Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν σκληροί στην κριτική τους για τη Λάουρα στα social media δημοσιεύοντας μαλιστα φωτογραφίες με νεροτσουλήθρες όταν συμμετείχε στο πρωινο. Τι τους απαντάς;

Τι σχέση μπορούν να έχουν οι νεροτσουλίθρες σε ένα πρωινό πρόγραμμα με τις δοκιμασίες και συνθήκες διαβίωσης στο Survivor; Εδώ ακριβώς φαίνεται η υπερβολή και η ανάγκη κάποιων ανθρώπων να τοποθετούνται δημόσια, να επικρίνουν και γιατί όχι; να ρίχνουν και τη χολή τους!

Όλο αυτό τον καιρό η Λάουρα έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια… επειδή δεν έχασε κιλά όπως κάποιοι άλλοι παίκτες. Το σχολιο σου.

Εγώ βλέπω στο πλάνο της Λάουρας φρεσκάδα, υγεία και ένα αντικειμενικά πανέμορφο κορίτσι.Θεωρώ πολύ παρωχημένα και άκρως επικίνδυνα τα ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά. Στην εποχή που προσπαθούμε να εκλείψουν τα ανορεξικά και… εμμονικά πρότυπα, είναι γελοίο να ασχολούμαστε με τα 1-2 περιττά κιλά που μπορεί να έχει κάποιος.

Πολλοί είπαν ότι η Λάουρα το έκανε όλο αυτό στα ψέματα για να αποφύγει το αγώνισμα

Επιτρέψτε μου, επειδή τη γνωρίζω πολύ καλά δεν θα κατέφευγε σε τέτοια μέσα. Άλλωστε η πορεία της στο χώρο δείχνει ότι η Λάουρα πάντα ήταν έντιμη, επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα ηθική.

Read More

And More