Θεοδώρα Ντε Μοράις Μοσχούρη: Αναγκάστηκα να παραιτηθώ από τον διαγωνισμό Miss World γιατί ντρεπόμουν!

Aπό χθες κυκλοφορεί η είδηση ότι η 21χρονη Θεοδώρα Ντε Μοράις Μοσχούρη, έχοντας καταγωγή από την Χίο και την Βραζιλία, που μας εκπροσωπούσε στην Κίνα και στον διαγωνισμό Miss World, αποκλείστηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, δίχω αυτό να επιβεβαιώνεται από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης. Ποια είναι όμως η αλήθεια που έκανε την Θεοδώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν καν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE και από κοντινή πηγή της 21χρονης καλλονής, η ίδια αναγκάστηκε να επιστρέψει επειδή ντρεπόταν με όλες τις δυσκολίες που συνάντησε, αφού η ελληνική διοργάνωση δεν ήταν τυπική στις υποχρεώσεις που είχε απέναντί της.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε δικό της άνθρωπο, βρισκόταν στην Κίνα επί οχτώ μέρες δίχως να μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από την Ελλάδα και δίχως να έχει κάποιο μέσο, ούτε καν τα social media. Όσες φορές βρήκε ευκαιρία να τηλεφωνήσει, δεν απαντούσε κανείς στα τηλέφωνά της με αποτέλεσμα να μην έχει η διοργάνωση ούτε τις σωστές φωτογραφίες της για το επίσημο site! “Οι φωτογραφίες έφτασαν στην Κίνα, όταν εγώ ήμουν στην πτήση της επιστροφής”, περιγράφει σε δικό της άνθρωπο.

Και συνεχίζει: “Τα φορέματα που είχα ήταν άθλια! Ντρεπόμουν όταν έβλεπα των υπολοίπων διαγωνιζόμενων. Τα project που είχαν ζητηθεί, δεν είχαν ολοκληρωθεί από εμάς”. Στην αχή ήταν ένα από τα πέντε φαβορί και στη συνέχεια έχανε έδαφος από όλα αυτά. Δεν είχε καμία υποστήριξη… Όταν κατάλαβε και της είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα, αποφάσισε να αναχωρήσει από ντροπή. Η ίδια μάλιστα περιγράφει πως τα ταξίδια έγιναν με δικά της έξοδα, αφού στην αρχή είχαν χαθεί τα εισιτήρια.

Όσο για το αν η γιαγιά της είναι άρρωστη όπως ακούστηκε, ισχύει αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που επέστρεψε.

Η Πρόεδρος του διαγωνισμού Miss World της έστειλε email, λέγοντάς της πόσο λυπάται για την αποχώρησή της και τονίζοντάς της πως δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με την ελληνική διοργάνωση. Η ίδια μάλιστα την προσκάλεσε να παρεβρεθεί στον τελικό που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, στη Σάνυα της Κίνας και έχει σκοπό να πάει.

Η Μις Τουρισμός 2015 που πήρε στη συνέχεια την θέση Μις Ελλάς ισχυρίζεται πως έπαθε ακόμη και δηλητηρίαση από ρύζι που έτρωγε καθημερινά, δίχως να μάθει κανείς τίποτα στην Ελλάδα. Ένιωθε παρατημένη… Η μόνη επικοινωνία που κατάφερε να έχει ήταν με την μητέρα της…

Όπως όλα δείχνουν η Θεοδώρα Ντε Μοράις Μόσχουρη, δεν αποκλείστηκε εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς αλλά παραιτήθηκε λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπισε.

Read More

And More