Θοδωρής Μαραντίνης: Οι ευχές από τη Σίσσυ Χρηστίδου, το ταξίδι στο Ναύπλιο και το νέο τραγούδι!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι στην πιο δημιουργική του φάση! Ο frontman των Onirama δεν σταματά ποτέ να αναζητά καινούργια πράγματα και να ψάχνει αυτό που θα τον κάνει καλύτερο. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που μονίμως καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρώσει ωστόσο μεγάλο μέρος της ενέργειάς του στο νέο δίσκο που ετοιμάζεται να βγάλει με τους Onirama. Έχουμε ήδη ακούσει το πρώτο single με τίτλο “Ποτέ δεν ξέρεις” του οποίου υπογράφει τους στίχους και την μουσική μαζί με τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Από την Κυριακή θα κυκλοφορήσει και το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Θέλω να σε δω” σε στίχους και μουσική του Χρήστου Κυριαζή. Οι Onirama θα το παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του Rising Star αυτή την Κυριακή ενώ την ίδια ώρα θα κυκλοφορήσει και το video clip τους.


Το TLIFE συνάντησε το δυναμικό συγκρότημα στις πρόβες τους για το live και εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό. Μέχρι όμως την εμφάνισή τους στο talent show του ΑΝΤ1 οι Onirama έχουν να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα live στο Ναύπλιο. Εκεί θα γιορτάσει ο Θοδωρής Μαραντίνης την ονομαστική του εορτή.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα η σύζυγός του Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram για να του ευχηθεί.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ΄μετά το Ναύπλιο και το live τςη Κυριακής όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι, οι Onirama θα ετοιμάσουν βαλίτσες για ένα διπλό live στο Λονδίνο. Δίνοντας έτσι μία συνέχεια στην περσινή τους εμφάνιση στην βρετανική πρωτευούσα. Θυμήσου εδώ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More