Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.09.2010 | 17:42
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Τι έχει στενοχωρήσει τον Η. Ψινάκη λίγο πριν τις εκλογές;

Τι έχει στενοχωρήσει τον Η. Ψινάκη λίγο πριν τις εκλογές;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ενώ ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζεται και κάνει σχέδια σε περίπτωση που εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος, κάποιος βάλθηκε να τον εκνευρίσει και να τον κάνει να πάει ακόμη και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Ο λόγος για το ψεύτικο προφίλ στο Twitter, που έχει δημιουργήσει κάποιος με το όνομα του Ηλία Ψινάκη. Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη, στην αρχή ο Ηλίας δεν έδινε σημασία αλλά τώρα που έχει βάλει ένα σκοπό, έχει εκνευριστεί με τα όσα γράφουν στο ψεύτικο προφίλ.

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πραγματικό προφίλ και μέσα από εκεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μάλιστα έγραψε πως αν δεν σταματήσει το ψεύτικο προφίλ του θα αναγκαστεί να πάει στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Δείτε ό,τι έγραψε στο πραγματικό του προφίλ ο Ηλίας Ψινάκης

Σύμφωνα πάντα με το στενό συνεργάτη του, ο Ηλίας Ψινάκης, αυτές τις ημέρες κάνει επαφές με όσους πιστεύει πως μπορούν να καλυτερεύσουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Η άποψη του κόσμου σε άλλες χώρες για την Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή και ο Ηλίας πρόκειται να αφιερωθεί κυρίως σε αυτό, σε περίπτωση που εκλεχθεί!

Γι'αυτό και συναντήθηκε με το Φωκά Ευαγγελινό, αφού πιστεύει πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Μάλιστα για να πείσει τους φίλους του ότι είναι αυτό το πραγματικό του προφίλ, έβαλε και μία φωτογραφία από τη συναντησή τους.

Μάλλον θα έπρεπε να σκεφτεί καλύτερα όποιος έχει φτιάξει το ψεύτικο προφίλ του, να το συνεχίσει... Το πραγματικό προφίλ του Ηλία πάντως, είναι το iliaspsinakis!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:30

Top 10