Τι σημαίνει το “Daddy cool” για τους πρωταγωνιστές του; Απαντούν στο TLIFE

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι o πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Daddy cool -σε σενάριο Τίνας Καμπίση και σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα- αλλά και ο “ομαδάρχης” του cast. Μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, έγιναν η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού για τα τελευταία δύο χρόνια. To TLIFE βρέθηκε σε ένα απο τα γυρίσματα στο αγαπημένο σπίτι του Θησείου και μίλησε με τους ηθοποιούς. Ο καθένας μοιράστηκε την δική του ιστορία, τις δικές του εμπειρίες και τα δικά του όνειρα. Όλοι όμως απάντησαν στην ίδια ερώτηση. Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη φράση “Daddy cool”;

Ιωάννα Πηλιχού: Αγαπημένοι συνεργάτες. Ωραία συνεργασία μεταξύ μας, ωραία σχέση, ωραίο κλίμα με όλους τους συναδέλφους μου. Είναι πολύ ευτυχές να το συναντάς αυτό στη δουλειά.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τώρα πια, μετά από δύο χρόνια γυρισμάτων, μου έρχονται πολλά. Πριν κάνω τη σειρά, μου ερχόταν το τραγούδι, μου ερχόταν η πατρότητα, ο άντρας που είναι μπαμπάς αλλά είναι και λίγο στον κόσμο του… Τώρα, με τη σειρά, έχω αλλάξει. Για μένα Daddy Cool σημαίνει πάρα πολλά. Τι να πρωτοπώ; Είναι ωραία γυρίσματα, ωραίοι συνάδελφοι, ωραίο κείμενο, πολύ όμορφη ανταπόκριση από τον κόσμο. Μια από τις δουλειές που νομίζω θα με στιγματίσουν: Έχω περάσει πολύ ωραία και με το ότι υπήρχε ανταπόκριση στον κόσμο. Και Daddy Cool και μια ιδέα με το πώς είναι να είσαι πατέρας και να πρέπει να μεγαλώσεις παιδιά ειδικά όταν δεν έχεις τη γυναικεία βοήθεια που ο Μάξιμος, ο ρόλος μου, δεν την έχει και τόσο.

Τζένη Διαγούπη: Daddy cool ε; Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται είναι δύο χρόνια χαράς, ικανοποίησης, καλής συνεργασίας. Ξανάνιωσα στο Daddy cool κι αυτό σκέφτομαι κατευθείαν,τη σειρά αυτή που κάνουμε όλον αυτό το καιρό και την πίκρα που θα υπάρχει όταν θα σταματήσει. Αυτό, τίποτα άλλο.

Λευτέρης Ελευθερίου: Αυτό που ζούμε καθημερινά οι πατεράδες. Πόση ψυχραιμία πρέπει να έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τα παιδιά αλλά και πόση ψυχραιμία πρέπει να έχουμε για να αντιμετωπίσουν αυτά εμάς και να μην μας βρίσκουν αμήχανους σε σημαντικές ερωτήσεις. Ουσιαστικά είσαι ο καθρέπτης του κόσμου. Εσένα έχουν ως πρότυπο. Εμένα δηλαδή, τον πατέρα και την μητέρα. Και πόσο ψύχραιμοι, πόσο cool πρέπει να είμαστε στα δύσκολα.

Βασιλική Τρουφάκου: Είναι η δουλειά μας, είναι μέρος της ζωής μας δύο χρόνια. Daddy cool είναι ο Θανάσης, είναι εδώ το Θησείο, είναι ο Νίκος Ζαπατίνας, είναι η Τίνα Καμπίτση, όλο το συνεργείο που είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένοι. Ο ρόλος μου η Στέλλα, τα παθήματα, η αγαπημένη μου ιστορία. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος στον οποίο ζω δύο ολόκληρα χρόνια.

Αγοραστή Αρβανίτη: (Γέλια) Τι να πω; δεν μπορώ να πω με μία λέξη. Βασικά, μου έρχεται μία γλύκα. Νομίζω ότι η σειρά, εκτός του ότι είναι καλογυρισμένη, έχει έναν ωραίο ρομαντισμό, μια γλύκα, το γέλιο προέρχεται από καταστάσεις πολύ αληθινές και ευαίσθητες. Αυτό μου έρχεται!

Νίκος Πουρσανίδης: Μια μπλουζίτσα που έχει ο γιος μου (γέλια). Αλήθεια! Πέρα από τη σειρά, μια μπλουζίτσα που έχει ο γιος μου και γράφει: prince of cool, my daddy is the king! Αυτό (γέλια), αλλά σαν σειρά όταν σκέφτομαι το Daddy cool είναι μία σειρά -το’ χω ξαναπεί αυτό- που είναι σαν να μην είναι μέσα στην κρίση. Έχει τέτοια αισθητική και ηθοποιούς και χιούμορ και σενάριο που είναι από τις σειρές που λείπουν πια από την ελληνική τηλεόραση.

Χάρης Μάρκου: Θανάσης Τσαλταμπάσης απλά. Και Boney M, η δεύτερη σκέψη.

*Κάνε κλικ επάνω στα ονόματά τους για να διαβάσεις ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους στο TLIFE

Read More

And More