Τζο Λαζοπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Ποιο είναι το φύλο του μωρού! Φωτογραφίες

Η Τζο Λαζοπούλου, τραγουδίστρια των C- Real, βιώνει σίγουρα την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού με τον σύντροφό της,επιχειρηματία Άρη Αλευρά θα αποκτήσουν το πρώτο του μωρό σε περίπου 4 μήνες.

Η Τζο με τον Άρη δείπνησαν προχθες στο Tier στο Ψυχικό και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε χαλαρές και τρυφερές στιγμές.

Ο Άρης που είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας ήταν όλο το βράδυ προστατευτικός με την έγκυο σύντροφό του. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια και είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια! Ο τρόπος που ξαναέσμιξαν ήταν σχεδόν καρμικός. Το σύμπαν συνωμοτούσε για αρκετούς μήνες με συγκυρίες και συμπτώσεις μέχρι το πρώτο ραντεβού το οποίο ήρθε μετά απο έντονη πολιορκία από μέρους του. Μετά το πρώτο του ραντεβού, δεν χώρισαν ποτέ. Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Τώρα την αγάπη τους ήρθε να σφραγίσει το μωρό τους, που σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι αγοράκι! Η Τζο διανύει πλέον τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του μικρού τους πρίγκιπα!


Read More

And More