Βάσω Κολλιδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν και η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε!

Η αγάπη της Βάσως Κολλιδά για τη μόδα και η ενασχόλησή της με αυτή είναι γνωστή. Η ξανθιά καλλονή που ασχολείται με το μόντελινγκ, την παρουσίαση και την δημιουργία γυναικείων ρούχων, φωτογραφήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής για τη νέα κολεξιόν της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, Feel Cute.

To concept της φωτογράφισης είναι επηρεασμένο από την εποχή του μεσοπολέμου, με τις λήψεις να αποπνέουν μια μελαγχολική διάθεση και ταυτόχρονα την σικ απλότητα της συγκεκριμένης περιόδου. Την φωτογράφιση έκανε η Κατερίνα Γεβρέκη, ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η make up artist, Δήμητρα Χρούτα. Φυσικά τις συμβουλές της έδινε καθ’ όλη τη διάρκεια, η συνεργάτιδά της Τζούλια Αποστολίδου, που επιμελούνται μαζί τα σχέδια.

Η Βάσω αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις οικοκενειακές στιγμές όσο τίποτα άλλο, με τον γιο της Γιώργο, την κόρη της Μαρία – Ίρις και τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη. Πρόσφατα μάλιστα δέχτηκε μια πρόταση για κάποιο reality στην Κύπρο, που είναι αρκετά απαιτητικό, αφού για 30 ημέρες θα πρέπει να περιπλανιέται κανείς με χαμηλό budget και να καταφέρνει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη στέγη και την τροφή του. Η ίδια είπε όχι, γιατί δύσκολα θ’ αφήσει για τόσο καιρό την οικογένειά της, το ίδιο θα έλεγε και σε μια πρόταση για το Survivor, με μια πρώτη σκέψη.

Σύντομα πάντως, θα συνεχίσει την μεγάλη της αγάπη, το blogging, μέσα από το site των ρούχων της, δίνοντάς μας tips και συμβουλές, όπως συνηθίζει να κάνει ήδη μέσα από τα social media της.

Δες κάποιες από τις λήψεις της φωτογράφισης που εξασφάλισε το TLIFE

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More