Χριστίνα Πάζιου: Tην συνέλαβαν στην Ρώμη! [pics]

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν από λίγες ημέρες στην Ρώμη η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου. Η σέξι γυμνάστρια, ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη, μαζί με τα μοντέλα το φωτογράφο και το στυλίστα προκειμένου να κάνει φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια της εταιρείας ρούχων με την υπογραφή της.

Ξεκίνησε η φωτογράφιση με τα μοντέλα αλλά και την ίδια την Χριστίνα ως μοντέλο της CP COLLECTION και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος σταματούσε για να τις κοιτάξει και κάποιοι άνδρες για να τις… φλερτάρουν εκείνες συνέχισαν να ποζάρουν στις γωνιές της αιώνιας πόλης.

Όπως περιγράφει η γνωστή γυμνάστρια στο TLIFE, στη Fontana di Trevi, πηγαίνοντας να κάνει μια άσκηση ισορροπίας σε κατακόρυφο, καταλάθος βρέθηκε μέσα στο συνριβάνι κάτι που δεν επιτρέπεται. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, παρατήρησαν το γεγονός και πλησίασαν.

Τελικά οι τρεις καραμπινιέροι συνέλαβαν τη Χριστίνα και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Οι αστυνομικοί ήθελαν να μάθουν ποια είναι γιατί μπήκε μέσα στο χώρου του διάσημου συντριβανιού. Εκείνοι αγγλικά δεν ήξεραν, η Χριστίνα δεν ήκερε Ιταλικά και η συνεννόηση ήταν … ακατόρθωτη. Ευτυχώς η Χριστίνα τηλεφώνησε στον υπεύθυνο της εταιρίας που οργάνωσε τη φωτογράφιση και είχε πάρει την σχετική άδεια. Εκείνος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα με τα σχετικά έγγραφα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη. Η παρεξήγηση λύθηκε και μετά από μια ώρα στο τμήμα, η Χριστίνα αφέθηκε ελεύθερη.

Read More

And More