Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει ελέυθερη πτώση! Δες αποκλειστικά το βίντεο!

Μια μοναδική φωτογράφηση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το περιοδικό “Max” του Οκτωβρίου, στην οποία πήδηξε από τα 10.000 πόδια.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, άφησε για λίγο το κουστούμι στην άκρη, φόρεσε casual ρούχα, πήρε τον κατάλληλο εξοπλισμό και έκανε ελέυθερη πτώση από τα 10.000 πόδια για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού. Πρόκειται για το ίδιο concept με αυτό που είχαν κάνει ο Σπύρος χαριτάτος και ο Γιώργος καραμέρος για το trailer της εκπομπής “10 με 1”!
Με ιδιαίτερη όρεξη και μεγάλη ανυπομονησία ο Άδωνις έζησε μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής του κάνοντας free fall και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό η ανάμειξη του στην πολιτική είναι ίσως το πιο τολμηρό που έχει κάνει, πιο τολμηρό και από την ελεύθερη πτώση.

Δες το video από την ελεύθερη πτώση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός πολιτικός ασχολείται με τα extreme sports. Όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος, στα νεανικά του χρόνια έκανε bungee jumping, ενώ έχει και δίπλωμα για καταδύσειςς με μπουκάλες.
Συνεπώς, ο Άδωνις φαίνεται πως δεν φοβήθηκε και δέχτηκε με μεγάλη προθυμία την πρόκληση να κάνει ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια…
Δες φωτογραφίες από την ελέυθερη πτώση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Διάβασε περισσότερα στο “Max” Οκτωβρίου!

Read More

And More