Amal Alamuddin: Έφτασε στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Έφτασε η στιγμή που η Amal Alamuddin βρίσκεται στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη της επίσκεψη. Η γνωστή δικηγόρος, που αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, πέρασε λίγο μετά τις 20:00 την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία όπου και θα παραμείνει αυτές τις τρεις ημέρες.

Αν και κάποια μέσα έκαναν λόγο για τον ερχομό του George Clooney, τελικά ήρθε μόνη της. H Mrs Clooney επέλεξε καφέ παντελόνι και παπούτσια με μπεζ ζακετάκι για την άφιξή της.

Η Amal δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στη χώρα μας, δίχως να επεκταθεί περισσότερο.

Το van που την παρέλαβε στο αεροδρόμιο

Η γοητευτική δικηγόρος θα συναντηθεί αύριο Τρίτη στις 12:00, μαζί με τους δύο νομικούς ακόμη που έχει έρθει μαζί, στο υπουργείο Πολιτισμού, με τον υπουργό Κώστα Τασούλα.

Φυσικά όλοι θυμόμαστε τη θετική στάση που κράτησε και ο σύζυγός της, όταν ρωτήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου από τη δημοσιογράφο Ελίζα Χριστοδουλίδη για την επιστροφή των μαρμάρων από το Βρετανικό Μουσείο – όταν ενημερώθηκε για το θέμα δήλωσε: “Οταν η Amal μου είπε ότι σκοπεύει να πάει στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει στο ζήτημα της επιστροφής των μαρμάρων, γύρισα και της είπα: Αν καταφέρεις να πάρεις πίσω τα μάρμαρα από τους Βρετανούς, θα είσαι μια ηρωίδα για την Ελλάδα. Θα σου δώσουν και ένα νησί για δώρο όπως στον Anthony Quinn”.

Δες εδώ όσα είπε στο φεστιβάλ ο διάσημος ηθοποιός

Stay tuned για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο TLIFE

Read More

And More