Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι η Antonella στη σειρά “Patty”!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη “δανείζει” τη φωνή της στην έφηβη Antonella που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Patty” του Mega! H γνωστή ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που έχει αναλάβει, την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει κάνει πολλές μεταγλωτίσεις σε κινούμενα σχέδια της Disney δηλώνει πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε δραματοποιημένη σειρά με αληθινούς χαρακτήρες. “Με το στούντιο Sierra συνεργάζομαι αρκετό καιρό. Αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω μεταγλώτιση σε ηθοποιό. Έκανα το δοκιμαστικό και με πολλή χαρά ανέλαβα το ρόλο“, αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Για τον ρόλο της Antonella, η ίδια λέει πως πρόκειται για το άλλο νόμισμα της Patty. “Η Patty είναι η πολύ καλή στη σειρά, ενώ η Antonella είναι η επιτηδευμένη, η κακιά“, αναφέρει και συμπληρώνει: “Ο ρολος της είναι πολύ ωραίος. Υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες οσον αφορά την προσαρμογή των διαλόγων στην ελληνική γλώσσα, αλλά μου αρέσει και μου κάνει πολύ κέφι!”. Ενώ, υπογραμίζει πως αυτό που της αρέσει στο ρόλο είναι πως “μπορει με τη φωνή της να δώσει ζωή σε μια ζωγραφιά”.
Ακόμη, η ίδια πιστεύει πως θα έχει μεγάλη επιτυχία, γιατί είναι μια ωραία σειρά που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Η ίδια, άλλωστε, λατρεύει να δουλεύει για παιδιά και έχει κάνει πολλές μεταγλωτίσεις για κινούμενα σχέδια. “Έχω κάνει μεταγλωτίσεις στην “Μικρή Γοργόνα”, την “Σταχτοπούτα”, την “Μπέλα”, το “Toy Story” και μου αρέσει να δουλεύω για τα παιδιά”, υπογραμμίζει.
Παράλληλα, για την σειρά και τους ρόλους που πρωταγωνιστούν εκεί, η ίδια αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει πολλές παρεμβάσεις στο σενάριο, αλλά θεωρεί πως οι χαρακτήρες δρουν με μια υπερβολή. “Οι ρόλοι στην Patty έχουν μια υπερβολή, Δίνουν παραδείγματα και για να μιμηθείς και για να πεις ότι κάτι τέτοιο δεν θα το κάνεις ποτέ στη ζωή σου. Ό,τι βλέπει ο κάθε έφηβος το σκέφτεται και παίζει ρόλο στη συμπεριφορά του“, δηλώνει.
Όσον αφορά, τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν, λέει πως έχει παίξει σε αρκετές σειρές όπως το “Αραχτοί και λάιτ” που είχε πολλά στοιχεία μιούζικαλ, αλλά και την σειρά “Μαρία η άσχημη”! Φέτος, θα ασχοληθεί με τη μεταγλώτιση στην “Patty” και σε δυο ακόμη κινούμενα σχέδια, ενώ δεν αποκλεέι το να την δούμε και στη μικρή οθόνη σε κάποιο νέο ρόλο.
Τέλος, για τις αντιδρασεις του κόσμου, αναφέρει πως στην αρχή οι εκδηλώσεις του κόσμου την τρόμαζαν και την παραξένευαν. Ωστόσο, πλέον νιώθει πολύ όμορφα όταν την πλησιάζουν και τις εκδηλώνουν το θαυμασμό τους και τις μιλούν για τη δουλειά της. “Χαίρομαι όταν έρχονται και μου μιλάνε στο δρόμο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More