Κινδυνεύει η συμμετοχή Ελληνίδας καλλονής σε διεθνή διαγωνισμό!

Η Αργυρώ Γάτου είναι μία από τις υποψήφιες στα φετινά καλλιστεία. Μπορεί να μην έχει πάρει κάποιον από τους μεγάλους τίτλους του διαγωνισμού ομορφιάς αλλά θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο “Miss All Nations” που διεξάγεται στην περιοχή Nanjing, στην Κίνα. Το TLIFE επικοινώνησε με την 20χρονη καλλονή και μας μίλησε για την συμμετοχή της αλλά και για το μικρό εμπόδιο που την θέτει σε κίνδυνο!

Η Αργυρώ είναι μία από τις κοπέλες που διάλεξε ο κ.Πρεβελάκης γιατί πιστεύει στις δυνατότητές της και ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο χώρα διεξαγωγής του διεθνούς διαγωνισμού αλλά δεν πρόλαβε να ανανεώσει την βίζα της εγκαίρως. Την Τετάρτη που προσπάθησε να το κάνει, η πρεσβεία της Κίνας ήταν κλειστή καθώς η 6η Οκτωβρίου είναι ημέρα αργίας για την χώρα.

Ανάλογο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και η Άννα Πρέλεβιτς όταν έφευγε για Las Vegas για τον διαγωνισμό Miss Universe αλλά είχε ματαιωθεί η πτήση της. Τότε η Άννα κινδύνεψε με αποκλεισμό αλλά η Αργυρώ ελπίζει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωσή της.

Το πρόγραμμα της Αργυρώς θα μείνει πίσω συγκριτικά με τις άλλες κοπέλες αλλά η ίδια δήλωσε αισιόδοξη στο TLIFE τόσο για την άφιξή της όσο και για την πορεία της στο διαγωνισμό. “Πιστεύω πως θα τα πάω καλά, αν καταφέρω να πάω“, μας είπε χαρακτηριστικά. Την Δευτέρα θα πάει στην πρεσβεία της Κίνας καθώς έχει μπει σε λίστα αναμονής και θα περιμένει να φύγει.

Θα είναι μία πολύ ωραία εμπειρία γιατί έτσι κι άλλιώς δεν θα πήγαινα ποτέ στην Κίνα“, δηλώνει η Αργυρώ συμπληρώνοντας πως θα χαιρόταν πάρα πολύ αν έπαιρνε κάποιο τίτλο. Ωστόσο το μόντελινγκ δεν είναι αυτό που αγαπάει και θα ήθελε να ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο. Έχει ήδη κάνει ήδη κάποια σεμινάρια υποκριτικής και δεν θα έλεγε όχι σε μία εκπομπή στην τηλεόραση.

Ωστόσο, η εμπειρία της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι σίγουρα κάτι που θα πρότεινε σε μία νέα κοπέλα καθώς σίγουρα ανοίγει πόρτες, όπως έκανε σε εκείνη. “Επειδή δεν πήρα τίτλο δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα ωραία. Γνώρισα κοπέλες και μπήκα στον χώρο. Τώρα ας πούμε είμαι στην μόδα του “10 με 1 μαζί” με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Δεν πιστεύω πως άμα δεν πάρεις τίτλο δεν θα κάνεις δουλειές“, τονίζει.

Από τις κοπέλες του χώρου η Αργυρώ ξεχωρίζει την Δούκισσα Νομικού ενώ από τις συνυποψήφιές της στον διεθνή διαγωνισμό δεν έχει ξεχωρίσει καμία μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δει στο internet.

Εμείς να τις ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να φτάσει στην Κίνα αλλά και να φέρει πίσω ένα καλό αποτέλεσμα! Να υπενθυμίσουμε ότι στην χώρα αλλά σε διαφορετική πόλη βρίσκεται η Μις Ελλάς 2010 Μαντώ Γαστεράτου, η οποία θα λάβει μέρος στις 30 Οκτωβρίου στον διαγωνισμό “Miss World”.

Read More

And More