Cara Delevigne: Ποζάρει με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Paper Towns”! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι μόλις 22 και έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα με τεράστια επιρροή στα social media και να έχει κάνει ήδη πολλά πράγματα στην καριέρα της. Τουλάχιστον τόσα ώστε να να την ζηλεύουμε/λατρεύουμε πολλές από εμάς! Η Cara Delevigne είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του εξωτερικού. Και όσο κι αν νομίζεις ότι είναι ένα κορίτσι που τα έχει όλα, υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλει πολύ και δεν τα έχει ακόμα καταφέρει.

Μόλις πρόσφατα έκανε πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο να έχει κεντρικό ρόλο σε ταινία. Μέχρι σήμερα μετρά συμμετοχές στα “Άννα Καρένινα”, “The Face of an Angel”, “Pan”, “Tulip Fever”, ενώ αυτήν την εποχή παίρνει μέρος στα γυρίσματα του μπλοκμπάστερ “Suicide Squad”.

H Cara, ακολουθώντας το πάθος της, πρωταγωνιστεί στο “Paper Towns” (το οποίο κυκλοφορεί ήδη στις ελληνικές αίθουσες με τον τίτλο “Χάρτινες πόλεις) στο πλευρό του Nat Wolff και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jake Schreier.

Πρόκειται για μία τρυφερή ιστορία του best seller συγγραφέα John Green. Σίγουρα θα τον θυμάσαι από την τεράστια επιτυχία “Το Λάθος Αστέρι”, που συγκίνησε εκατομμύρια θεατών σε όλον τον κόσμο.

Για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι φωτογραφίσεις. Σε μία από αυτές την συνάντησε και το TLIFE και σου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Για την ιστορία, ο όρος “χάρτινες πόλεις” δημιουργήθηκε όταν οι χαρτογράφοι Ernest Alpers και Otto G. Lindberg της General Drafting Company, στη διαδικασία δημιουργίας ενός χάρτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, εφηύραν την πόλη Agloe, τοποθετώντας την πλασματική αυτή πόλη στην διασταύρωση δύο χωματόδρομων.

Ο λόγος; Για να προστατεύσουν τα πνευματικά τους δικαιώματα: αν η πόλη αυτή εμφανιζόταν σε οποιονδήποτε άλλο χάρτη, θα μπορούσαν να ξέρουν, και έπειτα να αποδείξουν, ότι ο χάρτης αυτός αντέγραφε την δική τους δουλειά.

Στο ομώνυμο best seller βιβλίο του John Green, ο όρος αυτός αποκτά και μια δεύτερη σημασία – καταλήγει να συμβολίζει την επιφανειακή και ψεύτικη προσέγγιση της ζωής και των ανθρώπων, που απογοητεύει και αηδιάζει την ηρωίδα μας, την Μάργκο. (Ναι, αυτή που υποδύεται η Cara!)

Για τον συγγραφέα, οι “Χάρτινες Πόλεις” έχουν να κάνουν με το βαθύτερο νόημα της φιλίας, με το να μαθαίνεις μεγαλώνοντας να εκτιμάς την πολυπλοκότητα των ανθρώπων πέρα από τις αρχικές εντυπώσεις.

“Κάθε έφηβος ξέρει πώς αισθάνεται κανείς όταν τον βάζουν σε μια μόνο κατηγορία, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε πολυδιάστατοι. Άρα, αυτό είναι το πρώτο στοιχείο με το οποίο ταυτίζονται. Και για μένα είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η ιστορία μιλά για το πώς οι αληθινές φιλίες μπορούν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Η ρομαντική αγάπη δεν είναι το μόνο είδος πολύτιμης αγάπης”, υποστηρίζει.

Η επιλογή της πρωταγωνίστριας ήταν κρίση και δύσκολη σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της. “Έπρεπε να βρούμε ένα κορίτσι που θέλουν αλλά δεν μπορούν να έχουν όλα τα αγόρια, αλλά ταυτόχρονα ένα κορίτσι πολύ εκφραστικό, με μια αδάμαστη φύση όπως και μια ευάλωτη πλευρά. Ένα κορίτσι, δηλαδή, το οποίο, αν ερχόταν στο παράθυρό σου μες στη νύχτα, θα το ακολουθούσες χωρίς αντίρρηση. Ήμασταν τόσο τυχεροί που βρήκαμε την Κάρα – έχει μια απίστευτη ζεστασιά και καλοσύνη, καθώς και μια φοβερά σωστή εικόνα για την Μάργκο. Κατάλαβε ότι η Μάργκο δημιούργησε μια τόσο δυνατή εικόνα τού ποια είναι, που έπρεπε να φύγει από την πόλη για να της ξεφύγει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Στην πρώτη μου οντισιόν, τους είπα ότι παλιά ήμουν κι εγώ σαν την Μάργκο. Ίσως γι’ αυτό μου έδωσαν και το ρόλο: μπορούσα να έχω πρόσβαση σε κάτι πολύ βαθύ. Ήμουν ενθουσιασμένη με το βιβλίο και τον χαρακτήρα, αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τον κερδίσω. Την μέρα που μου είπαν ότι ήταν δικός μου, ήμουν σε ένα ξενοδοχείο και άρχισα να ουρλιάζω, να πετάω πράγματα στον αέρα και να χοροπηδάω. Με πήραν τηλέφωνο από τη ρεσεψιόν να δουν αν είμαι καλά!”, σχολιάζει η Cara για τον ρόλο της.

“Η Μάργκο είναι ένα ελεύθερο πνεύμα”, συνεχίζει. “Δεν προτίθεται να μπει σε ένα κλουβί από τους γονείς ή οποιονδήποτε άλλο. Δημιουργεί εκρήξεις χωρίς να συνειδητοποιεί τη ζημιά που κάνει. Σαν ζώο, επιβιώνει ενστικτωδώς, ορμάει στον στόχο της και ελπίζει για το καλύτερο. Ταυτίζομαι μαζί της – δεν ήμουν τόσο ώριμη στην ηλικία της, αλλά κι εγώ δεν σκέφτομαι τόσο το μέλλον και ζω το παρόν. Ταυτίζομαι επίσης με τον τρόπο που διασκεδάζει και σπέρνει το χάος! Είναι ηγέτης και επαναστάτρια, μια κοπέλα που δεν ξέρει ποια είναι και δεν θα αφήσει κανέναν να την εμποδίσει να μάθει. Είναι ατρόμητη, σαν και μένα. Δεν σκέφτομαι, απλά κάνω”.

Λίγα λόγια για το story της ταινίας

Ο 17χρονος Κουέντιν Τζέικομπσον είναι έξυπνος, αφοσιωμένος φίλος και ρομαντική ψυχή. Πιστεύει ότι σε όλους αντιστοιχεί ένα θαύμα – το δικό του ήρθε πριν οκτώ χρόνια, με τη μορφή της γειτόνισσάς Μάργκο Ροθ Σπίγκελμαν.

Η Μάργκο ήταν πάντα περιπετειώδης τύπος – ο Κουέντιν, καθόλου. Έτσι, καθώς η θαρραλέα και μυστηριώδης Μάργκο έγινε σιγά-σιγά ένα από τα πιο κουλ παιδιά του σχολείου, εκείνη και ο Κουέντιν απομακρύνθηκαν.

Ένα βράδυ, όμως, λίγες εβδομάδες πριν την αποφοίτησή τους, η Μάργκο εμφανίζεται στο παράθυρο του Κουέντιν για να τον οδηγήσει σε μια ολονύχτια μυστική αποστολή που ο Κουέντιν ερμηνεύει ως την αρχή μιας νέας φιλίας –ή μήπως κάτι παραπάνω;- ανάμεσα στον ίδιο και την αδελφή ψυχή του. Πιστεύει ότι η ζωή του θα αλλάξει. Και όντως αλλάζει.

Το επόμενο πρωί, η Μάργκο εξαφανίζεται, χωρίς να πει λέξη σε κανέναν. Ο Κουέντιν, όμως, αρχίζει να βρίσκει στοιχεία που προορίζονται για εκείνον, σημάδια για το πού έχει πάει και γιατί έφυγε. Λύνοντας το γρίφο που παρουσιάζουν τα στοιχεία, άλλη μια περιπέτεια ξεκινά. Παρέα με τους φίλους του, ο Κουέντιν ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης της Μάργκο και, ξεδιπλώνοντας το μυστήριο, ανακαλύπτει το αληθινό νόημα της φιλίας και το πολύπλοκο αίνιγμα με το όνομα Μάργκο.

Η ταινία κυκλοφορεί από τις 23 Ιουλίου στους κινηματογράφους, από την Odeon

Read More

And More