Eurovision 2015: Σου αποκαλύπτουμε τι θα φορέσει η τραγουδίστρια των C:REAL στον ελληνικό τελικό! Φωτογραφίες

Το τραγούδι “Crash & Burn” θα ερμηνεύσει στην σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision στις 4 Μαρτίου, η εκρηκτική τραγουδίστρια των C:REAL, Τζο Λαζοπούλου. Το συγκρότημα διεκδικεί να είναι εκείνο που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η όμορφη αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης βραδιάς. Και φυσικά οι προετοιμασίες δεν αφορούν μόνο τις πρόβες των C: REAL για την ερμηνεία του τραγουδιού στη σκηνή, αλλά και την εμφάνιση της τραγουδίστριας και των υπόλοιπων μελών του γκρουπ για τον ελληνικό τελικό.

Γι’ αυτό το λόγο η Τζο Λαζοπούλου βρέθηκε σήμερα στο ατελιέ της Ourania Kay που σχεδίασε ειδικά για εκείνη το φόρεμα με το οποίο θα εμφανιστεί στην σκηνή για να τραγουδήσει “Crash & Burn”. Το ΤLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτομέρειες από το fitting της όμορφης τραγουδίστριας.

Το στυλ που επέλεξε η σχεδιάστρια για το φόρεμα της τραγουδίστριας των C: REAL, εμπνευσμένη και από το ύφος του τραγουδιού είναι Romantic Goth. Το φόρεμα θα είναι λαμπερό και αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη.

Όπως καταλαβαίνεις η Τζο Λαζοπούλου έχει έναν επιπλέον λόγο να ανυπομονεί περισσότερο από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, αφού η δουλειά της σχεδιάστριας μόδας την έχει ήδη ενθουσιάσει.


Η σχεδιάστρια μόδας Ourania Kay έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τη βραδιά το φόρεμα που θα φορέσει η Τζο Λαζοπούλου.

Το styling του συγκροτήματος για την βραδιά θα επιμεληθουν οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης ενώ το μακιγιάζ της Τζο Λαζοπούλου θα αναλάβει η Βασω Νακοπουλου. Παράλληλα η Αννα Αλμπάνη ετοιμάζει για την τραγουδίστρια ενα special nail art για τη μεγάλη βραδιά. Σκηνοθετης και art director της συμμετοχής των C: REAL ειναι ο χορογράφος Νικος Μαριανος.

Read More

And More