Δούκισσα Νομικού: Πρόβα νυφικού στη Σύρο! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Ένα ξεχωριστό διήμερο στην αγαπημένη της Σύρο περνάει η μοναδική Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars φιλοξενείται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων από τον συνεργάτη και καλό της φίλο, Βαγγέλη Περρή. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται αλλά σίγουρα είναι… ιδιαίτερη!

Η Δούκισσα μας ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την θέα που έβλεπε το πρωί. Μαγεμένη από το μπλε της αγαπημένης της θάλασσας αλλά και του νησιού που λατρεύει και έχει περάσει πολλές από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

O λόγος που την έφερε αυτή τη φορά στη Σύρο είναι επαγγελματικός. Η όμορφη Δούκισσα πραγματοποιεί στο νησί φωτογράφιση για γνωστό οίκο νυφικών.


Την “αποκάλυψη” έκανε η εταιρεία management και επικοινωνίας PRogressive, με την οποία συνεργάζεται, μέσα από την παρακάτω φωτογραφία.


Το TLIFE έψαξε κι έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για την φωτογράφιση, ενώ σου εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία με την Δούκισσα ντυμένη νύφη, έξω από το Δημαρχείο!

Στο επιβλητικό Δημαρχείο του νησιού την υποδέχτηκε ο Γιώργος Μαραγκός. Ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης την καλωσόρισε στο νησί, ανάμεσα σε δεκάδες παιδάκια που δεν σταμάτησαν να της μιλούν και να ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η παρουσιάστρια, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν συνεχώς χαμογελαστή και δεν αρνήθηκε σε κανένα αφού απολαμβάνει ιδαίτερα την αγάπη του κόσμου κι αυτό φαίνεται και μέσα από τους χιλιάδες followers που έχει στο instagram.

Το μακιγιάζ της Δούκισσας στη φωτογράφιση επιμελήθηκε η στενή της συνεργάτιδα και γνωστή make up artist, Βάσω Νακοπούλου και συνεχίζoυν και σήμερα, δεύτερη μέρα, με διαφορετικό location…

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την προετοιμασία της και όλα όσα έγιναν την πρώτη μέρα στο νησί!

Read More

And More