Σήμερα η φωτογράφηση για την νέα αφίσα της Δ. Βανδή!

Η Δέσποινα έκανε όλο το καλοκαίρι συναυλίες ανά την Ελλάδα μαζί με την ‘Ελλη Κοκκίνου. Το πρόγραμμά της όμως δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς η τραγουδίστρια ‘εχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου μία εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την επόμενη μέρα στην Βέροια στις “Μορφές Live”, στις 26 του μήνα στο Παβίλιον της Λευκωσίας, στις 27 στο “Monte Caputo” στην Λεμεσό και τέλος στις 31 Οκτώβρη έχει προγραμματίσει μία εμφάνιση στο Λονδίνο.

Όπως φαίνεται το πρόγραμμα της Δέσποινας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και τον χειμώνα γιατί εκτός από τις συναυλίες, προετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Vox. Παρόλο που η επίσημη ημερομηνία έναρξης αλλά και οι λεπτομέρειες του σχήματος δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, η τραγουδίστρια έκανε σήμερα την φωτογράφηση για την αφίσα του μαγαζιού. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με την Δέσποινα θα εμφανίζεται και ο Πάνος Καλλίδης ενώ κι άλλα ονόματα ανδρών καλλιτεχνών έχουν πέσει στο τραπέζι!

Η τραγουδίστρια έχει κι άλλη έκπληξη στους θαυμαστές της όμως, καθώς ετοιμάζει το νέο της video clip, τα γυρίσματα του οποίου γίνονται στην Ύδρα. Η Δέσποινα θα φτάσει στο νησί αύριο, σύμφωνα με τους στενούς της συνεργάτες, για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τραγουδιού “Έρωτα θέλει η ζωή”, που είναι στον καινούριο της δίσκο και έχει γίνει κιόλας επιτυχία. Φυσικά, στο πλευρό της έχει πάντα τον καλό της συνεργάτης και κουμπάρο, Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του και είναι ήδη εκεί!

Read More

And More