Το album από το γάμο της Καλομοίρας στη Νέα Υόρκη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Καλομοίρα με τον αγαπημένο της Γιώργο σ’ έναν παραδοσιακό, ελληνικό γάμο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στο Λόνγκ Άιλαντ, την εκκλησία στην οποία είχε βαπτιστεί η νεαρή τραγουδίστρια.

Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε ένα maxi νυφικό που έκανε ένα σικ άνοιγμα στη πλάτη με κύριο χαρακτηριστικό του τη δαντέλα και φόρεσε ψηλοτάκουνες peep toes γόβες, που είχε σχεδιάσει γι’ αυτήν ο Δούκας Χατζηδούκας. Κοντά της βρέθηκαν πολύ φιλοι της και ο make up artist και hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελήθηκε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.
Στ γάμο εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους βρέθηκαν και πολλά ονόματα από την ελληνική showbiz όπως η Ανέτ αρτάνι με τον σύζυγό της, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατίτσα, ο Μάκης Πουνέντης και η Γιάννα Τερζή.
Η Καλομοίρα έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και διασκέδασε με την ψυχή της στη γαμήλια δεξίωση που έγινε στο “Sand Castle”, ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα κέντρα στο Λονγκ Άιλαντ. Εκεί η Καλομοίρα και ο Γιώργος χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και οι συγγενείς τους έριχναν δολάρια για το καλό. Το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση:


Οι νεόνυμφοι φθάνουν στη γαμήλια δεξίωση!


Ο πρώτος ρομαντικός χορός του ζευγαριού!


Η αίθουσα της δεξίωσης!


Η πενταόροφη τούρτα!

Read More

And More