Τι αγόρασαν οι συνεργάτες της Lady Gaga από την Βαρβάκειο αγορά! Βίντεο

Η Αθήνα κινείται στους ρυθμούς της Lady Gaga από χθες το βράδυ που η εκκεντρική σταρ έφτασε στη χώρα μας. Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Ελευθέριος Βενιζέλος ή οι ημίγυμνες φωτογραφίες και οι ελληνικές λέξεις που ανέβασε στο instagram που έχουν στρέψει την προσοχή όλων πάνω της.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΕΞΙ ΠΟΖΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΕΔΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

Κάθε κίνηση του pop Icon γίνεται είδηση. Ακόμα και το γεγονός ότι η προσωπική της σεφ βρέθηκε σήμερα στην Βαρβάκειο αγορά για να αγοράσει τα απραίτητα για τα γεύματα της σταρ.

Γρήγορα διαδόθηκε ότι η ίδια η Lady Gaga βρέθηκε στην αγορά incognito για να κάνει τα ψώνια της αλλά τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Στάθης Παπαχριστοφίλου, συνεργάτης της εταιρείας που φέρνει την ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής στη χώρα μας.

Στο βίντεο του TLIFE τον βλέπεις να εξηγεί ότι η σεφ της τραγουδίστριας την ακολουθεί σε όλη αυτή την παγκόσμια περιοδεία. “Αγοράσαμε τα καλύτερα της Αθηνάς. Όλα τα ζαρζαβατικά…”, είπε ανάμεσα σε άλλα. Άλλωστε, όπως διάβασες και στο ρεπορτάζ του TLIFE, η Lady Gaga έχει ζητήσει μεσογειακό μενού που θα περιλαμβάνει πολλά φρούτα και σαλάτες.


Η καλή της φίλη και προσωπική της σεφ Βο

Η σεφ της σταρ, που είναι και πολύ καλή της φίλη, ξέρει τις προτιμήσεις της στο φαγητό αλλά έχει κα μεγάλη εμπειρία στο να ξεχωρίσει τα φρέσκα και καλά προϊόντα. Μάλιστα, η Bo Kyung O’Connor ενθουσιάστηκε από την τοπική αγορά!

Δες τα βίντεο!

Οι συνεργάτες της Lady Gaga φτάνουν στο ξενοδοχείο με όσα αγόρασαν από την Βαρβάκειο…

Read More

And More