Η Ζωή Λάσκαρη τιμά την αξέχαστη Μαλβίνα!

Η Ζωή Λάσκαρη αγαπά και τιμά τους φίλους της είτε βρίσκονται εν ζωή είτε όχι. Η Μαλβίνα Κάραλη, που πέθανε τόσο νωρίς πριν μερικά χρόνια, ήταν μία από τις σπουδαίες φίλες της. Για να τιμήσει τη μνήμη της φίλη της, η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου οργάνωσε μία εκδήλωση με τίτλο “Θεατρικό αναλόγιο Μαλβίνα Κάραλη”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 20:00 και όσοι βρεθούν θα ακούσουν από το στόμα της κυρίας Λάσκαρη τα όσα έζησε και ήξερε για τη φίλη της Μαλβίνα ενώ θα διαβάσει και αποσπάσματα των βιβλίων της δημοσιογράφου.

Μιλώντας στο TLIFE η Ζωή Λάσκαρη μας εξηγεί πως οργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση: “Ο καλός μου φίλος Γιώργος Χρονάς, ο οποίος και έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Passport, μου ζήτησε να ετοιμάσουμε ένα θεατρικό αναλόγιο με όποιο θέμα επιθυμώ. Δίχως δεύτερη σκέψη επέλεξα την αγαπημένη μου Μαλβίνα, της οποίας τα κείμενα ανέκαθεν άγγιζαν την ψυχή μου. ιδιαιτέρως το τελευταίο της αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο “Πιο πολλοί πιο πολύ” με είχε συγκλονίσει με όλη την σημασία της λέξης. Έτσι αισθάνθηκα την ανάγκη να τιμήσω την μνήμη της φίλης μου ετοιμάζοντας ένα αναλόγιο αφιερωμένο σε αυτήν και στα γραπτά της.”

“Όπως γνωρίζετε η πένα της Μαλβίνας αποτέλεσε το “τσεκούρι στον πάγο” της σύγχρονης δημοσιογραφίας αλλάζοντας κομβικά τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης των θεμάτων που απασχόλησαν την σύγχρονη Ελλάδα. Δεν θα λησμονήσω ποτέ τις εξαιρετικές συνεντεύξεις της, τις ανεπανάληπτες εκπομπές της και φυσικά το αριστοφανικό χιούμορ με το οποίο καυτηρίαζε την επικαιρότητα“, συνέχισε η ηθοποιός.

Read More

And More