Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.09.2010 | 07:14
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Κ. Λάσπα στο TLIFE: "Μετά τη μικρή, δείχνω πόσο υπερευαίσθητη είμαι!"

Κ. Λάσπα στο TLIFE: Μετά τη μικρή, δείχνω πόσο υπερευαίσθητη είμαι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Κατερίνα Λάσπα μιλάει για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κορούλας της. Τι έχει αλλάξει στη ζωή της και ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια;

Οι αλλαγές μετά το μωρό

Η γλυκιά παρουσιάστρια γέννησε μόλις πριν από έντεκα ημέρες και προσαρμόζεται στις ανάγκες της μικρής κορούλας της. Την πετύχαμε στο σπίτι παρέα με το σύζυγό της Νεκτάριο και το νέο μέλος της οικογένειας! Μάλιστα ήταν η μέρα που "έπεσε" ο αφαλός τη μικρής και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι! " Κάνουμε party αφαλού", είπε χαρακτηριστικά με γέλια...

"Τώρα ξεκινάνε και οι κωλικοί της μικρής, αλλά δεν πειράζει. Θα εκτονωθεί!" Όσο για τη δική της εκτόνωση: "Εγώ είμαι τόσο εξουθενωμένη που δεν έχω ενέργεια για καμία εκτόνωση. Σιγά-σιγά θα ανακάμψω κι εγώ. Θα αρχίσω πάλι τη γυμναστικούλα μου, θα δώσω συνέχεια στις συναντήσεις που εκκρεμούν, θα δω ξανά τους φίλους μου!"

"Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι μαμά! Το σπίτι έχει γίνει πιο ζεστό! Αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος εξαρτάται από μένα κάθε δευτερόλεπτο του 24ώρου. Είναι πολύ γλυκιά όταν με κοιτάει, όταν ακουμπιόμαστε, είναι στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια.

Μετά από τη μικρή, αφήνω να φανεί πιο εύκολα το πόσο υπερευαίσθητη είμαι! Δεν με αφορά πια να το κρύψω και να το  συγκρατήσω όπως παλιά. Αυτό είναι ένα καινούριο χαρακτηριστικό του εαυτού μου. Η κορούλα μου μόνο μπροστά μπορεί να με πάει! Είναι το γούρι μου!

Όλοι μαζί νιώθουμε κάτι καταπληκτικό. Κανείς δεν νιώθει παραμελημένος. Είμαστε όλοι μία ομάδα. Οι U3! (γέλια) Αφού λατρεύω εγώ τόσο πολύ το Νεκτάριο, τον λατρεύει κι εκείνη, απλά ακόμη δεν μπορεί να το εκδηλώσει! 

Για την ελληνική τηλεόραση και τα σχεδιά της...

"Εκκρεμεί ένα ψυχαγωγικό εβδομαδιαίο για δεύτερη χρονιά, το οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί φέτος κι από την άλλη πιστεύω πάρα πολύ στο καθημερινό το infotainment που λέμε, κάτι ανάλογο με το "Μέλι-Γάλα", που είχαμε κάνει παλαιότερα. Από τις σημερινές εκπομπές δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ανάλογο. Όχι επειδή ήταν κάτι τόσο μοναδικό, για την εποχή του δηλαδή ήταν, αλλά αν σκεφτείς την εκπομπή της Τσαπανίδου έχει πολλή πολιτική και το "10 με 1 μαζί" πολλή ψυχαγωγία σε σχέση με ενημέρωση. Δεν υπάρχει κάτι συγκριτικό, αλλά αυτό το είδος μου αρέσει.


Το ένα concept που ήταν σε εκκρεμότητα στη ΝΕΤ από πέρυσι λόγω των εκλογών και λόγω των ανακατατάξεων φέτος δεν μας έχουν σιγουρέψει αν θα γίνει, μου αρέσει πάρα-πάρα πολύ. Ωστόσο επειδή η ζωή με εκπλήσει και θετικά και αρνητικά και μάλλον τα τελευταία χρόνια μόνο θετικά, το αφήνω λίγο στην πορεία των συζητήσεων, των αλλαγών... Από την άλλη η κρατική τηλεόραση δεν έχει πάλι πρόεδρο όπως έχετε δει όποτε δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, επειδή κανείς δεν μπορεί να απόφασίσει αυτή τη στιγμή και πόσο μάλλον για μεγάλα project!"
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:20

Top 10