Το TLIFE στις τελευταίες πρόβες του Madwalk! Δες φωτογραφίες

Όλοι οι καλλιτέχνες από νωρίς πέρασαν από το κλειστό γήπεδο Tae Κwon Do του Φαλήρου. Αυτή την ώρα επικρατεί πυρετός για τις τελευταίες πρόβες, λίγο πριν την generale που θα γίνει απόψε, για να είναι όλα έτοιμα για το εντυπωσιακό show του MAD.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όλα στις πρόβες κυλούν ρολόι χωρίς απρόοπτα και οι καλλιτέχνες που φτάνουν στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου έχουν πολύ κέφι παρόλη την ένταση των προβών.

Φορώντας τα t-shirt από τη νέα σειρά του MAD For AGGRESSIVE, που μπορείς να βρεις κι εσύ αποκλειστικά στα Sprider Stores, αλλά και το καλύτερο χαμόγελό τους κάνουν τις τελευταίες δοκιμές στον ήχο και τα φώτα.

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες του show.


O Μιχάλης Χαζτηγιάννης θα κάνει παρουσιάση με την Loukia


Η Demi με τον Μηδενιστή θα παρουσιάσουν ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη


Η Μελίνα από τους Vegas


Η Ελένη Φουρέιρα θα φοράει Angelos Bratis


H Νατάσα θεοδωρίδου θα συνεργαστεί με μία Κύπρια σχεδιάστρια με την οποία είναι φίλες


Η Έφη Παπαϊωάνου είναι η συνεργάτιδα της Νατάσας


Η Κατερίνα Στικούδη με τον Γιώργο Παπαδημητράκη από τα Κόκκινα Χαλιά


Ο Χρήστος Μάστορας από τις Melisses

Περισσότερα στοιχεία για την τελική βραδιά μας αποκάλυψε μία από τις παρουσιάστριες, η Μαίρη Συνατσάκη: “Το καλό είναι ότι μας βοηθά πολύ και η Βίκυ που ήταν πέρσι στο MadWalk και ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Βοηθάει πολύ και εμένα και τον Κώστα… Τώρα για την παρουσία μας στη σκηνή, θα εμφανιστούμε στην αρχή και οι τρεις μαζί και παρόλο που θα προσπαθήσουμε με τα κείμενα να κρατήσουμε μια ροή και να δώσουμε στοιχεία για τους ανθρώπους της μόδας, θα υπάρχουν και έξυπνες ατάκες.”

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα απολαύσουμε ένα μοναδικό show με πολλές εκπλήξεις. Αν θες κι εσύ να βρεθείς εκεί μπορείς να εξασφαλίσεις εισιτήριο από το κατάστημα Metropolis στο The Mall Athens, από τα καταστήματα Vodafone και online από το ticketshop.gr.

Read More

And More