Εύα Αντωνοπούλου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη στη Νέα Υόρκη!

Το επαγγελματικό ταξίδι τους στην Αμερική έγινε τελικά το… ταξίδι του μέλιτος! Ο λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου και τον αγαπημένο της Παναγιώτη Αρκουμανέα που παντρεύτηκαν σήμερα σε Δημαρχείο στη Νέα Υόρκη.
Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκε τελικά τα σκαλιά του Δημαρχείου, σε μια σεμνή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η όμορφη Εύα ήταν ντυμένη με μια δημιουργία Konstadinos Melis by Laskos και έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζεται για θρησκευτικό γάμο μετά το καλοκαίρι, οι δυο τους πήραν ξαφνικά την απόφαση και μας έκαναν τελικά την έκπληξη. Αν και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε για επαγγελματικούς λόγους, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί εκεί σε μια σεμνή και λιτή τελετή και να περάσουν τις υπόλοιπες μέρες ως παντρεμένο ζευγάρι!
Αξίζει, να αναφέρουμε ότι η πρόταση γάμου έγινε τον Μάρτη, όταν εκείνος της χάρισε ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.
Να ζήσουν!

Read More

And More