Αγγελική Ηλιάδη: Πάσχα στην Αθήνα με τον Σάββα και τον Μπαμπίνο της!

Οικογενειακώς και με την γλυκιά προσμονή του νέου μέλους περνάει τις ημέρες του Πάσχα η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε την Παρασκευή τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου που κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του για να είναι κοντά στην μητέρα του παιδιού του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Ιταλίας όπου περίμενε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει μία τρυφερή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές με την αγαπημένη του. Φαίνεται πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείξει με κάθε αφορμή.

Η Αγγελική διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρά τα όσα ακούστηκαν μετά την δημοσιοποίηση της είδησης εκείνη απολαμβάνει κάθε στιγμή μέχρι να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της.

Την ίδια ανυπομονησία φαίνεται πως έχει και ο Μπαμπίνος της. Ο μικρός λαχταράει να δει την αδερφούλα του ενώ έχει και πάρα πολύ καλή σχέση με τον σύντροφο της τραγουδίστριας. Άλλωστε τις ημέρες αυτές τις περνούν όλοι μαζί τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Ο μικρός μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν βλέπει την ώρα να πάει στην Ανάσταση και να ζήσει την μαγεία της ημέρας.

Read More

And More